Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Pörgős október

Újra megnyílt a Klauzál téri Vásárcsarnok!
folyamatosan - Klauzál tér 6.

A teljes rekonstrukciót követően október 2-án megnyitották a VII. kerületi piacot, egy színvonalas bevásárlóteret, ahol a lángosostól kezdve az őstermelőkön keresztül a szupermarketig mindent megtalálsz. Látogass el piacolni! 

Éld át a legjobb őszi programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra és férfi társkeresőink között!

 

Margó Irodalmi Fesztivál "őszi különkiadása"
2015. október 8-10. - Muzikum, Bábszínház, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Toldi

Több fővárosi helyszínen, a kortárs irodalom legjavából válogatva jelentkezik immár ötödik éve a Margó Irodalmi Fesztivál "őszi különkiadása" október 8-10. között. Két kiemelt ügyre koncentrál: az első prózaköteteseknek járó Margó-díjra, valamint kortárs külföldi szerzők bemutatására. Helyszínek: Muzikum, Bábszínház, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár, Toldi. 

 

Idén is kürtőskalács fesztivál!
2015. október 9-11. -Vajdahunyad vár

Október 9-11. között immáron harmadik alkalommal nyitja meg kapuit Magyarország legkülönlegesebb gasztroeseménye, a Kürtőskalács Fesztivál. A mennyei erdélyi finomságon túl idén a gyerekeké lesz a főszerep a mesebeli Vajdahunyad váránál. Sőt, Guinness rekordra is készül a Vitéz Kürtős Team. További információ a fesztivál honlapján érhető el:


Párban jó programokat tervezni! Ismerkedj fényképes társkeresőinkkel!

Szombaton a fürdőké a főszerep!
2015. október 10. - több helyszín

A Magyar Fürdőkultúra Napját minden év októberének második szombatján ünnepeljük, mely az idei évben október 10-re esik. Ez alkalommal a szaunázásra, a szaunakultúrára hívjuk fel a figyelmet, mely hazánkban is egyre nagyobb teret hódít. Az idei évben minden eddiginél több fürdő csatlakozását regisztrálták, 47 létesítményt. 

Ludwig Goes Pop
2015. október 9 - 2016. január 3. -Ludwing Múzeum

A Ludwig Múzeumok alapját képező, Peter és Irene Ludwig által létrehozott gyűjtemény talán legismertebb és leghíresebb eleme az az anyag, amely a pop art korszakát mutatja be.