Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Bor, street food, jó hangulat

Főzfdefeszt és Streed Food Show

2015.06.05-07.

Idén új helyszínen, a városligeti Olof Palme sétány ad otthon az első hazai kézműves sörfesztiválnak.Június 5-7 között kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Főzdefeszt a Street Food Show-val közösen! Minden adott lesz ahhoz, hogy az első nyári hétvégét szemtelen kisvárosi elégedettségben töltsétek a városligeti lombok alatt: több mint 30 ételárus, több mint 60 sörfőzde 200 söre. És persze Ti, kedves közönség, akik évek óta bizonyítjátok, hogy csak jó sörre, ízes ételekre és baráti beszélgetésekre van szükség, hogy jól érezzétek magatokat.

Vegyél részt a legjobb nyári gasztroprogramokon a hozzád illő társ oldalán! Nézd meg budapesti társkeresőinket!

Nyári Etyeki Piknik

2015.06.06-07.

Évente négy alkalommal, családiasabb hangulatban találkozhatnak az Újhegyen és a Szépvölgyben hazánk, és ezen belül Etyek gasztronómiai kincseivel. Az adott évszak jellegzetességeit kiemelve megtekinthetik a látogatóink a legkiválóbb magyar borászok és gasztronómiai, valamint kézműves kiállítók remekeit. Etyeken, a Gasztrosétányon június 6-7-én ismét kinyitnak az etyeki pincék, ahol nagyszerű vendégborászok, különleges ízek, érdekes programok és fergeteges zene várja mindazokat, akik a szabadban, a szőlőültetvények lábánál szeretnénk kikapcsolódni.

 

H.R.V.T. Store Opening

2015.06.04. 19:00

Megnyitotta kapuit az első H.R.V.T. Store, ahol a Furever szőrme csodái is helyet kaptak az Opera melletti, Hajós utca 7. szám alatt. A június 4.-én tartandó üzletmegnyitó partin a fodrok mellett, a finom borokból és mennyei macaronokból sem lesz hiány. Hölgyeknek mindenképp érdemes lesz elnézni!

 

FessNeki!

2015.06.07. 16:00

Fess úgy, mint kedvenc híres festőd, Van Gogh,Klimt vagy Monet és fedezd fel a benned rejlő kreativitást. A FessNeki csapata különleges nyári programmal vár. Minden vasárnap délután 16.00-tól a közös festések helyszíne az Akvárium Klub lesz. A FessNeki a szórakozásról szól, a festés során szabadon alkothatsz egy közösség tagjaként. Szervezz különleges randit, vagy ismerj meg új embereket, a képet semmi szín alatt sem tudod elrontani és ráadásul semmilyen előképzettséggel vagy kézügyességgel sem kell, hogy rendelkezz.

Szerezz élményeket párban! Ismerkedj fényképes társkeresőinkkel!

Bicajjal a Cserháton

2015.06.14. 9:00

Szuper időben egy szuper csapattal kerekezheted közbe a Cserhátot, ha csatlakozol a Magyar Kerékpárosklubhoz! Június 14-én, vasárnap egy 85 kilométeres túrán vehetsz részt, Vác-Penc-Galgaguta-Romhány-Keszeg-Vác útvonalon.