Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Programok az államalapítás ünnepén

Magyar Ízek Utcája
2017.08.19-20. @Budapest, Várkert Bazár

Idén nyolcadik alkalommal rendezik meg az augusztus 20-i Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényeként a Magyar Ízek Utcáját, mely az év talán legnagyobb látogatottságú gasztronómiai eseménye. Évről-évre itt kerül bemutatásra az Ország Tortája és a Szent István napi kenyér, valamint számtalan gasztronómiai különlegesség jelenik meg az ország és a Kárpát-medence minden tájáról. Az előző évek gyakorlata alapján 2017. augusztus 19-20-án a budai Várkert Bazárban kerül megrendezésre az esemény.

MagyarIzek


Ízek, élmények, nyár! Nincs még társad, akivel elmehetnél? Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!

 

Mesterségek Ünnepe Budapest
2017.08.17-20. @Budapest, Budavári Palota

A Mesterségek Ünnepe nem csak táncos és zenés programjairól és a mesteremberek bemutatóiról híres, hanem a rendezvény alatt folyamatosan működő vásárról is, ahol a mesterek saját készítésű portékáikat árusítják a vendégeknek. A kézműves tárgyakon át az ékszerekig minden megtalálható. Látogass ki Te is a Mesterségek Ünnepére és élvezd az ünnepi forgatagot négy napon keresztül!

MestersegekUnnepe

 

Debreceni Virágkarnevál
2017.08.12-23. @Debrecen

1966 óta, augusztus 20-án majdnem minden évben megrendezésre került a Debreceni Virágkarnevál, az államalapító Szent István király és az új kenyér ünnepének tiszteletére. A nemzetközi hírű eseményen látványos virágkompozíciók vonulnak fel a városban, magyar és külföldi művészeti együttesek, majorette csoportok, zászlóforgatók, fúvószenekarok zenés kíséretében. Egy hetes fieszta a virágok, a tánc és a zene jegyében, melynek csúcspontja az augusztus 20-i karneváli felvonulás, és az esti Karneváléj aréna show, melynek helyszíne a Nagyerdei Stadion.

Viragkarneval

Szeretnél részt venni a színes karneváli hangulatban, de nincs kivel? Nézd meg debreceni társkeresőinket!


Koronázási Szertartásjáték

2017.08.18-19. @Székesfehérvár

Immár ötödik alkalommal rendezik meg Székesfehérváron 2017. augusztus 18-20. között a Koronázási Ünnepi Játékokat. Az összművészeti fesztiválnak köszönhetően az ország egykori szakrális központjának, az Árpád-házi királyok ősi koronázó városának falai közé erre az időre beköltözik a középkor. Királyok, királylányok, lovagok jönnek szemben az utcán, fegyveres vitézek vívnak csatákat, énekmondók, csepűrágók szórakoztatják a járókelőket három napon át.

KoronazasiJatek


Párban jó programot tervezni! Ismerkedj székesfehérvári társkeresőinkkel!

Magyarok Kenyere Ünnep
2017.08.19. @Kisújszállás

Idén Kisújszállás is otthont ad a nagysikerű rendezvénynek, amely táncjátékokkal és koncertekkel várja az érdeklődőket. A helyszínen este nagyszabású tűzijáték is megrendezésre kerül. Érdemes a kenyér ünnepét a városban eltölteni, hiszen számtalan program várja az érdeklődőket. A rendezvénytéren és Nagykun Klub udvarán megrendezett eseményen minden lesz, ami a minőségi kikapcsolódást lehetővé teszi, amelyek között több zenei koncert is várható.

MagyarokKenyere

 

Badacsonyi Fényvarázs és Ünnepi Megemlékezés
2017.08.19-20. @Badacsony

Badacsonyban az államalapítás ünnepe előtt egy igazán látványos vízi parádénak, az ország egyik legszebb vitorlás felvonulásának lehetünk tanúi. Rengeteg fényben pompázó hajó halad el a szemed előtt. Impozáns látványelemekkel megtervezett rendezvény, mintegy 40-50 feldíszített vitorlás kivonulása a Badacsony és Badacsonyörs közötti vízterületre, közben a mólón zenei műsorok, majd este 22.00 órakor zenés tűzijáték, melyet követően a kivilágított vitorlások bevonulnak a kikötőbe.

BadacsonyiFenyvarazs


Éld át a legjobb nyári programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!

 

Vízikarnevál – Lampionos Csónakfelvonulás
2017.08.19. @Ráckeve, Szegedi Kis István sétány

Légy részese a ráckevei egyedülálló vízi felvonulásnak, melyen látványosan feldíszített és kivilágított csónakok, hajók, vízi egységek versengenek a legszebb hajóknak járó díjáért. A nagyszabású felvonulás a Szegedi Kis István sétányra érkezik meg, ahol az eredményhirdetés után a fergeteges Vízparti Utcabál veszi kezdetét.

LampionosFesztival