Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Strand, bor és fesztivál mindenkinek

XXI. Vegetáriánus Fesztivál
2017.08.26-27. @Budapest, Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

2017. augusztus 26-27. között rendezik meg Budapesten a 21. VEGETÁRIÁNUS FESZTIVÁLT. Az ingyenes rendezvény többek között táplálkozási szakemberek előadásait, relaxációs foglalkozásokat, ételkóstolókat, öko- és bio-termékbemutatókat, zenei és tánc-programokat, valamint filmvetítéseket kínál. Lesz „főzőszoba” is, ahol ínycsiklandozó ételek elkészítését tanulhatják meg a látogatók, valamint idén először a fesztivál keretein belül szervezik meg az első budapesti szakmai szimpóziumot a növényi alapú táplálkozásról.

Vegetarianus


Még tart a nyári fesztiválszezon! Ne maradj ki az élményekből, mert nincs párod. Ismerkedj fényképes társkeresőinkkel!

 

Állatkertek Éjszakája 2017
2017.08.25-26. @Budapest, Budakeszi, Debrecen, Győr, Jászberény, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Poroszló, Szeged, Veresegyház

Idén hatodik alkalommal rendezik meg az Állatkertek Éjszakáját, ezúttal már tizenkét magyarországi helyszínen. A legtöbb helyen az Állatkertek Éjszakája programjai jellemzően este 7-től éjfélig tartanak majd, a belépés este 11 óráig lehetséges. A résztvevő intézményekbe erre az alkalomra külön belépő jegyet lehet majd váltani, míg a főváros térségében működő bemutatóhelyek mind a három helyszínre, a Budakeszi Vadasparkba, a Fővárosi Állat- és Növénykertbe és a Tropicariumba egyaránt érvényes, kombinált belépőjegyeket is kínálnak.

Allatkert

 

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál
2017.08.25-27. @Szentendre

A nyár utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál művészeti és gasztronómiai programok özönével várja vendégeit. A város kiállítóhelyein, galériáiban és különböző szabadtéri helyszínein megrendezett képző- és iparművészeti kiállítások és vásárok mellett interaktív és nyitott műtermek, tematikus séták, szabadtéri koncertek, színházi előadások, filmvetítések, gyermek játszószigetek és fényfestés is várja majd a látogatókat. A „Házak, udvarok, házigazdák” elnevezésű program keretében pedig több mint 20 helyszínen, házakban, udvarokban, kertekben látják vendégül az ott lakók az érdeklődőket.

EjjelNappal

 

Hévízi Borünnep
2017.08.18-24. @Hévíz, Festetics tér, Deák tér

Idén hatodik alkalommal rendezik meg Hévízen a Borünnepet. Öt napra ismét fesztivállá alakul Hévíz belvárosa, ahol a finom borok, ételek mellett egyszerre több színpadon nemzetközi hírű sztárok és népszerű hazai művészek szórakoztatják az érdeklődőket. Az esti mulatságok mellett a Hévízi Borünnepen végigkóstolhatjuk a legnevesebb hazai pincészetek borait.

HeviziBorunnep

Párban jó programot tervezni! Ismerkedj elit társkeresőinkkel!

Strand Fesztivál
2017.08.23-27. @Zamárdi, Kiss Ernő utca 44.

A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös fesztiválja 2017-ben a nyár utolsó hétvégéjére költözik, augusztus 23-27. között várja közönségét Zamárdi szabad strandján. Hazai- és világsztárok egész sorával bővült az augusztusi STRAND Nagyon Zene Fesztivál programja. Lesz kertmozi, tábortűz, Nagy STRAND Kaland, izgalmas előadások és beszélgetések, vándor vurstli, vidámpark, új koncertszínpad és még sok minden más.

Strand

 

Dűlőre futunk – jótékonysági futás
2017.08.26. @Badacsony, Badacsony-hegy

Fuss barátaiddal együtt dűlőre 2017. augusztus 26-án! Ideális nyári program baráti társaságok és futóközösségek részére! Az idei futással az alábbi szervezeteket támogathatod: Tördemic Néptáncegyüttes; Veszprém Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság; Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetsége. A 12 kilométeres távot teljesítheted egyénileg vagy maximum 3 fős váltóban. A futókat a jótékonysági futás végén After Party is várja a badacsonyi frissTeraszon.

Futas.[1]