Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Szerelemcsütörtök - Szingli Café (02.18.)

Szeretnél végre egy igazán jó társasághoz tartozni, s közben kötetlenül ismerkedni? Akkor figyelj, mert mostantól minden hónap egyik csütörtökén mi gondoskodunk kora esti programodról!

 
Most itt a lehetőség, hogy a Randivonal és a Duals Társkereső Iroda jóvoltából február 18-án belekóstolj első, igazi Szingli Kávédba, hogy közben magad is megtapasztald, milyen egy vidám társkereső parti!


A Szingli Café programja:
 
✔ „bemelegítésül”: Vidám randitréning csupa hasznos – és mély tanulságokkal édesített játékos tapasztalatszerzés
Megtudhatod, miért savanyú a szőlő, ha épp nem sikerül a randi, miért azokat vonzod, akiket pedig nem szeretnél, és miért vagy még mindig egyedül, miközben sokan sorban állnának érted

✔ Kávészünet: ajándék kávédat a kötetlen ismerkedés közben fogyaszthatod el. Közben deríts ki a lehető legtöbbet a többiekről, mert a bulis vidám hangulat ennyivel nem ér véget!

✔ A Kávé utáni „felpörgés” pedig egy szórakoztató társkereső játékban csúcsosodik ki, de addigra már egész jól megismered a többieket is!

✔ A rendezvényt egy szupertitkos „kémjelentéssel” zárod, amiben megnevezheted, kivel szeretnél találkozni még!


A társkereső rendezvényen az általad választott keresztnévvel vagy becenévvel veszel részt, megóvjuk az inkognitódat – és csak akkor adjuk ki, ha az, akit Te szimpatikusnak nevezel, szintén annak talál téged is!

Helyszín: Garibaldi Bisztró (1054 Budapest, Garibaldi utca 4.)

Időpont: 2016.02.18. 19:00

Belépő: 4990 Ft

Végre, egy nem átlagos, unalmas szingli party, hanem egy vidám kora esti társkereső buli, ahonnan nem biztos, hogy egyedül mész haza.


 

Jelentkezz még ma, és hogy ne gyere egyedül az ismeretlenbe, hozdd magaddal szingli barátnődet, haverjaidat!