Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Varázslatos Valentin-napi programok

Sisi Szívügyei Vezetett Séta a Várkert Bazárban
2020.02.14. – 2020.02.16. @Budapest, Várkert Bazár

Február a szerelem hónapja a Várkert Bazárban is! Valentin-nap alkalmából Erzsébet királyné szíve legrejtettebb titkai nyomába eredhetünk: vajon kihez vagy mihez vonzódott szenvedélyesen a világ legszebb uralkodónője? Milyen gyermek, édesanya, feleség, barát és barátnő volt Sisi? Hogyan élte meg Rudolf trónörökös elvesztését, vagy a Ferenc Józseffel kötött, egyre boldogtalanabbá váló házasságát? Az elmagányosodó, önmagát a verseiben Sirálynak vagy Titániának nevező Sisi valóban gyengéd érzelmeket táplált Andrássy Gyula gróf iránt, és tényleg szívügye volt Magyarország és a magyarság?

A részletekért kattints IDE!

SissiTura

 

Toprum Valentine’s Day
2020.02.14. @Budapest, Toprum

A Toprumban akár a város tetején is ünnepelhetjük kedvesünkkel a Valentin-napot, a különleges alkalmon a kilátást finom bar food fogások és izgalmas koktélok egészítik ki. Az estére kifejezetten Valentin-napra szóló, páros ajánlatot is lehet majd választani.

A részletekért kattints IDE!

Toprum

 

Eleged van már a sok komolytalan, zátonyra futott kapcsolatból? Ismerkedj nálunk! Nézz szét diplomás társkeresőink között!

Valentin-napi Gyertyafény Expressz
2020.02.14. @Budapest

A Gyertyafény Expressz hangulatos szalon-, bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye Valentin-napon Nagymarosra közlekedik. A közel három órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a szerelmes párokat. A romantikus időutazás alatt az étkezőkocsikban első osztályú ételeket és borokat szolgálnak fel, zenés programok keretében pedig zongorista szórakoztatja a vendégeket a hangulatos bárkocsiban.

A részletekért kattints IDE!

GyertyafenyExpressz

 

V. Szerelmes Füred Futóverseny
2020.02.15. @Balatonfüred

A hagyományokhoz híven, 2020-ban is megrendezik a Szerelmes Füred futóversenyt. Izgalmas futás a Valentin-nap hétvégéjén, mely garantáltan emlékezetessé teszi a szerelmespároknak az év legromantikusabb időszakát!

A részletekért kattints IDE!

SzerelmesFured

 

Borjour Magnum
2020.02.15. @Budapest, Millenáris Park

Az év legnagyobb beltéri borkóstolóján 220 magyar borászat és több mint 1000 kóstolható bor várja az érdeklődőket. A Borjour Magnum minden eddiginél nagyobbnak ígérkezik, a Millenáris 3 épületében zajlanak majd párhuzamosan az események február 15-én, fókuszban a cabernet franc-nal.

A részletekért kattints IDE!

BonjourMagnum

 

Téged is várnak a színes Valentin-napi programok! Nincs párod, akivel elmehetnél? Nézd meg budapesti társkeresőinket!

Kórusok Téli Éjszakája
2020.02.15. @Budapest, MagNet Közösségi Ház

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Kórusok Téi Éjszakáját, amelynek ezúttal is a MagNet Közösségi Ház ad otthont február 15-én. A fesztivál hagyományosan az Éneklő Udvarral kezdődik 17:00-kor. A MagNet Közösségi Ház erkélyein felcsendülő kórusok 1-1 dallal adnak ízelítőt koncertjeikből, hogy a közönség választhasson a sokszínű kínálatból. Az est folyamán 17 kórus közel 300 énekese ad koncerteket a ház 4 termében. Az este egy nagy közös énekléssel zárul, ahol közönség és fellépők együtt énekelhetik a Kórusok Téli Éjszakájának záródalát.

A részletekért kattints IDE!

KorusokEjszakaja

 

V. Indoor Sörfesztivál
2020.02.14. – 2020.02.16. @Budapest, Danubius Hotel Gellért

Február 14-én és 15-én immár ötödik alkalommal alakul át az ország legnagyobb sörkocsmájává a Gellért szálló, de nem csak sör, hanem gasztroünnep is ez egyben, hisz mindkét napon sörvacsorával készül a Gellért stábja, valamint február 16-án, csak amolyan ráadásként egy nagyszerű sörbrunch zárja le a 2020-as év első sörünnepét.

A részletekért kattints IDE!

Sorfesztival.[10]

 

Párban jó programot tervezni! Ismerkedj fényképes társkeresőinkkel!

Budapesti Halfesztivál
2020.02.15. – 2020.02.16. @Budapest

Új, könnyen megközelíthető, Duna parti helyszínen vár a VIII. Budapesti Halfesztivál. Az ELTE Lágymányosi Campusának többezer négyzetméteres parkolójában vonul fel a február 15-16-i hétvégén a teljes hazai halgasztronómiai kínálat és legfontosabb nemzetközi irányzatok. Az idei fesztivál kiemelt hala a ponty, melynek számos, különlegesen elkészített változatát kóstolhatják meg a látogatók.

A részletekért kattints IDE!

Halfesztival.[6]