Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Vásárok, kiállítások és fesztiválok

Esküvő Kiállítás és Vásár 2017 Budapest
2017.01.21-22. @Budapest, Groupama Aréna

A 24. Esküvő Kiállítás & Vásár megújult névvel és koncepcióval, modern helyszínen, hatalmas terekkel, természetes fényekkel várja az ifjú párokat és az esküvői szakma kiválóságait. Az igényes környezetben felállított standok mellett a szervezők egész napos szórakozást nyújtanak a látogatóiknak. Az élményt a divatbemutatókkal, szakmai előadásokkal, élő zenekari fellépésekkel és az érdeklődőknek szervezett stadiontúrával teszik teljessé. A házasság előtt álló párok ezúttal is minden segítséget megkapnak az álomesküvő megszervezéséhez.

Szeretnél már férjhez menni, de még nem találkoztál az igazival? Nézd meg férfi társkeresőinket!

Eskuvo_bp

 

Esküvő Kiállítás és Vásár Pécs
2017.01.21-22. @Pécs, Universitas u. 2/A.

Január az esküvő kiállítások hónapja. Idén a pécsi Tudásközpontban a Fair Expo Kft. szervezésében ismét megrendezésre kerül a Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár. Az előző esküvő kiállítást rendkívül nagy érdeklődés övezte, így ez alkalommal is több ezer látogatóra számítanak. Idén 150 m2-rel nagyobb területen jelennek meg az esküvői ruha szalonok, rendezvényszervezők, helyszínek, éttermek, cukrászdák, fotósok, ékszerészek és zenekarok. Ha esküvőre készülsz, mindenképp ott a helyed, hiszen a szervezők nagyon kedvező akciókkal és kedvezményekkel várják a párokat.

Egyedül vagy, pedig már a menyasszonyi ruháról álmodozol? Nézd meg pécsi társkeresőinket!

Eskuvo_pecs


VII. Görömbölyi forralt bor és tepertő fesztivál
2017.01.21. @Miskolc, Szolártsik tér és pincesor

Immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Görömbölyi forralt bor és tepertő fesztivál. A finom tepertő, a különleges forralt borok és a jó hangulatot teremtő fellépők, előadók egyre több látogatót vonzanak ki a rendezvényre. A fesztivál ideje alatt finomabbnál finomabb forralt borokat, pálinkákat, tepertőt és a disznótorhoz kapcsolódó egyéb finomságokat lehet kóstolni. Amíg a szülők hódolnak a kulináris élvezeteknek a kinti hidegben, a gyerekek a Művelődési Házban, a melegben játszhatnak az ott kialakított játszóházban.

Forralt boroznál és megkóstolnád a finom ételeket, de nincs kivel elmenned? Nézd meg miskolci társkeresőinket!

Forraltbor.[1]



Jégpályák éjszakája 2017
2017.01.21. @Budapest

Január 21-én este második alkalommal rendezik meg a Jégpályák Éjszakáját, hasonlóan a már fürdők vagy múzeumok éjszakája rendezvényhez. A tavalyi felhívás nyomán közel 70 jégpálya csatlakozott országszerte a kezdeményezéshez. Ha szeretsz korcsolyázni vagy ha csak egy jópofa családi programot keresel, mindenképp javasoljuk, hogy keresd fel az ország egyik jégpályáját.


Jegpalya

 

Téli Etyeki Piknik
2017.01.21. @ Etyek, Gasztrosétány

Téli dűnék, forralt bor, gasztrosétány farsangkor. Etyeki Piknik tüzes és gőzölgő italokkal, toros ételekkel és igazi mulatsággal: Berecz Istvánnal és barátaival, valamint a Fokos zenekarral. Az elmúlt években a rendezvény nagy sikerrel, rengeteg látogató jelenlétében zajlott, a résztvevők megkóstolhatták a legfinomabb borokat, számos gasztronómiai élmény közül válogathattak, volt disznóvágás, hurkatöltés és töpörtyűsütés, pálinkakóstolás és házi rétes, valamint kézműves kiállítás és vásár, számos gyermekprogram. A szervezők idén is hasonló jó programokat és gasztronómiai élvezeteket garantálnak.


Etyeki_piknik

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!