Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A társkeresés kulisszatitkai - Online beszélgetés SZERELEMSZERDA este! Vendég: Weiler Péter

Ezentúl minden hónapban SZERELEMSZERDA! – azaz online beszélgetések szerelemről, ismerkedésről, párkapcsolatról és mindenről, ami a szívügyeket illeti, természetesen szerdánként a Biztosrandi szervezésében.

Az online estéken Bánitzky Kata, párkapcsolati mediátor, társkereső iroda tulajdonos, a Társra vágyom, hol találom? – Ismerd meg a társkeresés kulisszatitkait! című könyv szerzője, valamint a BiztosRandi rendezvényeinek háziasszonya invitál ismert embereket egy-egy kellemes, kávéházi hangulatú beszélgetésre.

Időpont:

2021. június 2. 20 óra SZERELEMSZERDA Weiler Péterrel, a Randivonal vezetőjével

Téma:

A társkeresés kulisszatitkai – Csatlakozz Te is a legnépszerűbb online és klasszikus társkereső vezetőinek izgalmas beszélgetéséhez!

Weiler Péter sikeres üzletember és ismert képzőművész. Vezetésével a Randivonal a kezdetektől meghatározó és egyben legnépszerűbb szereplője az online társkeresésnek. Bánitzky Kata ugyanakkor klasszikus irodát vezet. Mindketten ugyanazt az ÜGYET szolgálják, mégpedig, hogy igényes platformot nyújtsanak a társkeresőknek egy komoly, tartós, boldog párkapcsolat kialakításához. Ugyanazt az ügyet, ám eltérő megközelítéssel és épp ettől a ténytől lesz olyan különleges ez a SZERELEMSZERDA este!

Ha szeretnél bepillantani a társkeresés kulisszái mögé, ezt a  programot ne hagyd ki! Online estünkön megtudhatod, milyen is az, amikor két szakmabeli, társkereső tulajdonos beszélget párkapcsolatról, szerelemről, a társkeresés buktatóiról és az ismerkedés jövőjéről! Tarts velük egy félig szakmai, félig magánjellegű beszélgetésen és ismerd meg közelebbről az ország legnagyobb online társkeresője, a Randivonal vezetőjét!


Felhívjuk figyelmed, hogy az online beszélgetésen való részvétel INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT.

Regisztráció és részletes információ a Biztosrandi.hu oldalán érhető el.

Regisztráció után a Biztosrandi egy linket fog küldeni, melyen csatlakozhatsz a webinárhoz.