Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Augusztus 20-i programkavalkád

Augusztus 20. nemzeti ünnep Budapesten
2016.08.20. @Budapest

A hagyományos programok között koncertek, gasztrosétány, ünnepi szentmise és Szent jobb-körmenet, népművészeti előadások és a tűzijáték is szerepel. A  nézők számára idén a Duna-part pesti oldalán a Parlament déli tornya és a Szabadság híd közti területről, míg a budai oldalon a Battyhány tér és az Erzsébet híd közötti területről, ill. a Tabánból nyílik majd élvezhető látvány. Az elsődleges látványközpont a Duna mindkét oldalán a Lánchíd és Erzsébet híd közötti rakpartokon lesz, innen lehet a legtökéletesebben élvezni a tűzijátékot.

A részletekért kattints IDE!


budapestitzijtk

Bácskai Vágta
2016.08.20. @Baja, Petőfi-sziget

A bajai Petőfi-sziget ilyenkor igazi családi szabadidő központtá válik, kiegészítő szórakoztató programokkal kicsiknek és nagyoknak, gyönyörű lovakkal, eltökélt lovasokkal, akik mind-mind a győzelemért vágtatnak. A legjobbak pedig ott lehetnek Budapesten, a Hősök terén, és bízunk abban, hogy évről évre elhozzák Bajára a győztesnek kijáró vágta-kardot.

A részletekért kattints IDE!


bcskaivgta

 

Debreceni Virágkarnevál
2016.08.15-21. Debrecen, Kossuth tér

Augusztus 15-21. között virágba borul Debrecen és karneváli hangulat tölti be a tereket. A karnevál hetében népszerű hazai előadókkal, művészeti csoportokkal és helyi művészek szebbnél szebb virágkompozícióval találkozhatnak a látogatók. A félévszázados évfordulónak köszönhetően a karnevál a régmúlt legszebb pillanatainak megidézésével és sok újdonsággal várja majd az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!


virgkarnevl

Székesfehérvári Királyi Napok
2016.08.12-21. @Székesfehérvár

Székesfehérvár már most Szent István ünnepére készül, amikor grandiózus koronázási ünneppel és 10 napos rendezvénysorozattal emlékeznek az egykori királyi székhelyre és első királyunkra! A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozata az előadások mellett rengeteg színes és látványos programot ígér: a Koronázási ünnep 3 napja alatt Fehérvár újra középkori várossá változik, ahol a vásári forgatag mellett ráadásnak még 15 fantasztikus közel 5 méter magas királyi óriásbábot is megcsodálhatjuk.

A részletekért kattints IDE!


kirlyinapok

Új Kenyér Ünnepe
2016.08.19-21. @Budapest, Vajdahunyad vára

Mindenkit szeretettel várnak idén először megrendezésre kerülő Új Kenyér Ünnepére a Vajdahunyad várában! Egész nap vidámpark, gyermekműsorok és showműsorok várják a látogatókat! A változatos műsorok mellett több hazai sztárvendég is színesíti a programkínálatot, mint pl. Animal Cannibals, Deniz, Bódi Csabi, Bonbon, Szandi, Bódi Guszti és Margó, Kis Grófo, Jolly és Suzy, Horváth Tamás és Raul, Kasza Tibi és Gáspár Laci.

A részletekért kattints IDE!


jkenyrnnepe


Mesterségek Ünnepe
2016.08.18-21. @Budapest, Budavári Palota körül 

Közel 100 helyszínen játék, 2 színpadon majdnem 60 órányi zenés-táncos produkció, több száz fellépő művész, 11 vendégország, és 800 hazai kézműves – no és 30 gyertya a képzeletbeli szülinapi tortán. Augusztus 18. és 21. között így ünnepel a Mesterségek Ünnepe a felújítások ellenére is a szokásos helyszínen, a Budavári Palota körül.

A részletekért kattints IDE!


mestersgek nnepe


Lampionúsztatás és utcabál
2016.08.20. @Mezőtúr

Idén 6. alkalommal rendezik meg a szívmelengető, káprázatos látványt nyújtó lampionúsztatást 2016. augusztus 20-án este a Hortobágy-Berettyó partján. A programok között lesznek gyermekelőadások, kézműves foglalkozások, lovagoltatás, sétahajózás, lampion szépségverseny, táncbemutató élő konga-show-val, lampionúsztatás, este pedig ABBA Slovakia nagykoncert várja a látogatókat a Kossuth téren.

A részletekért kattints IDE!


lampionsztatsÁllati hétvége
2016.08.20-21. @Szentendre, Sztaravodai út

Az állatok körül forog a világ a Skanzenben az ünnepi hétvégén. „Állati” hétvégével várja a családokat augusztus 20-21-én a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Szentendrén. Két napon keresztül a paraszti gazdaság jószágai lesznek a programok főszereplői, és izgalmas bemutatókon keresztül, mókás feladatok segítségével ismerkedhetnek a látogatók a háziállatokkal.

A részletekért kattints IDE!


llatihtvgeNézz az ég felé – augusztus 20-i program és giga tűzijáték Velencén

2016.08.20. @Velence

Augusztus 20-án pazar tűzijátékkal és lézershow-val ünneplik Velence város születésnapját, ahol a Velencei-tó adja a kulisszát a felejthetetlen élményhez. A vízreugró effektsorral, üstökösökkel és szaturnuszokkal kápráztató tűzijáték mellett fényszínházzal készülnek, amely során lézerekkel, UV-ágyúkkal dobják fel a hangulatot, a bemutatót pedig hangjáték kíséri 30 percen keresztül. A hagyományos színpadi fellépések 15:30-kor kezdődnek a Velence korzón, majd a giga show-ra 21:00-kor kerül sor.

A részletekért kattints IDE!


velenceitzijtkBor és Kenyér Ünnepe
2016.08.18-21. @Siófok, Kikötő, Krúdy sétány 2.

A Bor és Kenyér Ünnepe a Rózsakertben, a hajóállomásnál, augusztus 18 - 21. között kerül megrendezésre. Borászatok, pékségek, kézművesek, helyi művészeti csoportok műsorai, családi programok, kulturális és gasztronómiai élmények sokasága ígér kellemes kikapcsolódást és jó szórakozást a térség egyik legnagyobb fesztiválján, a siófoki nyár záróeseményén.

A részletekért kattints IDE!


borskenyrsifok