Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Januári gasztro programok

Újévi Böllérfesztivál
2017.01.14-15. @Eger

Egy egész hétvégés tartalmas böllérfesztiváli programot kínálunk az egész családnak, ahol a kis unokától, a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja a számára kedveset. A rendezvény a hagyományok jegyében zajlik, ezért a kísérőprogramokat is ennek megfelelően alakították ki. A programok között megtalálhatók lesznek gyermekműsorok, vidámpark, kézműves bemutatók és koncertek is, de lesz kolbásztöltő és tepertősütő verseny is.

A részletekért kattints IDE!

Szeretnél párban elmenni programokra? Nézd meg egri társkeresőinket!


Bollerfesztival


Forralt Bor Fesztivál és Téli Italmámor
2017.01.13-15. @Budapest, Allee melletti sétány

2017. január 13-15. között megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál, az év első gasztronómiai összejövetele Budán, az Allee melletti sétányon. A forralt borok mellett szívet melengető italválasztékkal is készülnek: kávékkal, forró csokikkal, kakaókkal, speciális teakínálattal, grogokkal, puncsokkal, "hütte" italokkal, forralt sörökkel, pálinkákkal és még megannyi finomsággal. A forró italokat igazi téli ételek teszik majd még izgalmasabbá.

A részletekért kattints IDE!

Forraltborfesztival

 

Sautanz 2017 – Sváb Disznótor Budakeszin
2017.01.14. @Budakeszi, Park Center mögött

Budakeszi Város Német Önkormányzata minden évben egy hagyományos disznóvágást rendez, Sautanz – Sváb disznótor néven. A rendezvény keretében disznóvágó verseny zajlik, a környező települések sváb csapatainak részvételével. A feladat, a disznókat a sváb hagyományok szerint levágni és feldolgozni.

A részletekért kattints IDE!

Sautanz

 

Kürtöskalács és Borfesztivál Veresegyházon
2017.01.14-15. @Veresegyház, Fő úti kertészet területe

A veresegyházi Kürtőskalács és Borfesztiválon mindkét napon a kürtőskalácsoké, a boroké, forralt boroké és egyéb finomságoké lesz a főszerep! A kürtőskalácssütő és forralt bor készítő verseny mellett különböző zenei előadások is színesítik a programot, mint például Kedu József és zenekara, vagy utcabál a Tranzit zenekarral. A rendezvényen a gyerekek sem unatkoznak majd, az ő szórakozásukról mókás Muki bohóc zenés műsora gondoskodik, de ugyanakkor gyermekhinták is várják az idelátogatókat.

A részletekért kattints IDE!

Kurtoskalacs

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen budapesti társkeresőink között!

 

Országos Kézműves Találkozó
2017.01.14-15. @Eger, Kisasszony piac

Az „Országos Kézműves Találkozó” a kétnapos „Újévi Böllérfesztivál” keretein belül, annak részeként, azonban attól fizikailag elkülönítve kerül megrendezésre. A kézműveseknek, népművészeknek és termelőknek szóló találkozóra mindenkit szeretettel várnak, ahol az árusoknak méltányos helydíjakkal, a látogatóknak pedig egy egész hétvégés családi programsorozattal igyekeznek kedveskedni a szervezők. A találkozó hangulatát pedig tovább fokozza a több sztár fellépésével zajló színes kísérőprogram is!

A részletekért kattints IDE!

Kezmuves

 

II. Nagy Fehérvári Bormustra
2017.01.14. @Székesfehérvár, Szent István Művelődési Ház

Újra itt a január, tehát újra itt van az év első boros eseménye a FEHÉRVÁRI BORMUSTRA, Fehérvár egyetlen sétáló borkóstolója 20 borászat részvételével. A belépőjegy ára elővételben 3.800 Ft, ami tartalmazza a kóstoló pohár árát, valamint korlátlan bor-, és vízfogyasztást. A büfében most is a Hatpöttyös Étterem finomságait lehet megvásárolni, amelyek idén is a kóstolható borokhoz készülnek.

A részletekért kattints IDE!

Bormustra.[1]

 

 Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét székesfehérvári társkeresőink között!