Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Az igazi...

Voodoopest

2015. március 25.

Szókimondó, bohém, kávéházi jazz vár azokra, akik a budapesti zenés éjszakai élet egyik patinás helyszínét, az Orfeumot választják.

A Voodopest album Lombos El Marci felnőtt „meselemeze”, életszagú dalszövegeihez a magyar jazzszíntér favorit csapata, a Juhász Attila Jazz Quartet teremtette meg a minőségi, s egyben közérthető smoothjazz-hangulattal átitatott muzsikát. Szuper különleges randit kerekíthetsz az estéből, ha itt indítotok!

Koncertre mennél, de nincs kivel? Találd meg a hozzád illő társat éppen online társkeresőink között!

Új dimenziók

2015. március 25.

A nagyszerű Concerto Budapest ebben az évadban arra a feladatra vállalkozott, hogy két sorozatán keresztül átfogó képet adjon a XX-XXI. századi Európa zenéjéről - azért, hogy a hazai közönség is megismerje az aktuális irányzatokat. Március 25-én 19:30-tól, az Új Dimenziók sorozat fináléjában az idén 90 éves francia karmester és zeneszerző, Pierre Boulez műveiből hallgathattok válogatást a Zeneakadémia Nagytermében.

 

Táncoljatok reggelig!

2015. március 27-29.

Idén harmincnegyedik alkalommal, 2015. március 27. és 29. között rendezik meg az OrszágosTáncháztalálkozót és Kirakodóvásárt, közel 2500közreműködővel. A fő helyszín idén is a Papp László Budapest Sportaréna, ahol a küzdőtéren zajlik az egymást váltó táncházak forgataga és a népművészeti kirakodóvásár, valamint az esti gálaműsorok. Az Aréna kisebb-nagyobb termeiben pedig a kísérő programokon vehettek részt, ha kilátogattok.

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Ismerkedj elit társkeresőink között!

Mária Sándor: Az igazi

2015. március 29.

Igazán jó vasárnap esti közös program egy színházi előadást megnézni. Ha pedig már randiról van szó, miért ne néznétek meg valami szép, romantikus darabot. Szuper választás Márai Sándor: Az igazi című kisregényének feldolgozása, ami sokak szerint az író egyik legértékesebb műve.

A könyvben négy szereplő jelenik meg, a színpadi változat a történet pedig a négy szereplő saját szemszögéből elmondott vallomása. A vallomások fájdalmasak, őszinték, kegyetlenek, és új megvilágításban láttatják a nő és a férfi örök küzdelmét, egymásra találását és elválását.