Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Férfi egészségmegőrzés

Az életerős partner vonzza a másik nem figyelmét.
Ha valami nem működik tökéletesen, a partner megérzi azt.

Nálad mi a helyzet?

s3_500

Az egészség megőrzése mindennél fontosabb feladat, kiváltképp, ha épp társat keresel magadnak. Az egészség belülről sugárzik. Az életerős partner vonzza a másik nem figyelmét, ahogy az állatvilágban, nálunk embereknél is hasonlóképp történik mindez.
Ha valami nem működik tökéletesen, a potenciális partner megérzi, “kiszagolja” azt.

Elképzelhető, hogy 25 évesen még semmi gond, ám 10 év elteltével apróbb problémák jelentkeznek, amik már a mindennapokat is megnehezítik, netalán életbevágó párkapcsolati problémákat okozhatnak.

Éppen ezért fontos még időben gondolnod egészséged hosszú távú megőrzésére, netalán az első apróbb problémák megjelenésekor mihamarabb cselekedni.

A férfiak egészségében kiemelkedő szerepet játszik a prosztata, ami ondóváladékot termel, és a spermiumokkal együtt távozik, segíti a spermiumok mozgását.

Ha minden rendben van, erről tudomást sem veszel, ám amikor apróbb problémák adódnak, meg tudják keseríteni saját és környezeted életét.

A kor előrehaladtával, vagy megszokás miatt természetesnek vehetsz olyan tüneteket, amelyek kórosak, további egészségügyi problémákat okoznak:

  • 2 órán belül többször jársz wc-re?
  • Gyengén jövő vizeletsugár évekkel ezelőtt még teljesen más intenzitást mutatott?
  • Enyhébb fájdalom érzet vizeléskor vagy ejakuláció közben?
  • Hónapok óta vágytok rá és még nem érkezik a baba?
  • Éjjel is felkelsz, hogy felkeresd a mellékhelyiséget?
  • Az utóbbi időben csökkent a szexuális vágy?
  • Hirtelen és intenzíven jelentkező vizelési ingert tapasztalsz?

A fenti tüntetek mindegyike a prosztata fokozott megnagyobbodására utalhat.

A 25 évesen még gesztenye nagyságú szerv az évek teltével növekedésnek indul, s enyhe nyomást gyakorol a húgyhólyagra, ami számos vizeléssel kapcsolatos kellemetlen következménnyel járhat.

Ezen kívül spermiumok támogató szerepe csökken, az ondó mennyiség és minőség romlik, negatívan befolyásolva a nemzőképességet. A 30 feletti férfiak körében egyre gyakoribb a meddőség, melynek hátterében a prosztata megnagyobbodás is állhat. Minderre gyakran csak évek múltán vagy soha nem derül fény. Emiatt kerülhet válságba több kapcsolat, vagy a pár szükségtelen és drasztikus beavatkozásoknak vetheti alá magát.

A kellemetlen tünetek megjelennek kisugárzásodban, önbizalmi problémákhoz vezetnek, rontják az életminőséget és a párkeresési esélyeket.

Mennyire jó lenne a fentebb említett panaszokat elkerülni, megelőzni vagy az első problémák jelentkezésekor egyből cselekedni!
Amennyiben személyes segítséget szeretnél kérni egészségügyi szaktanácsadótól, hívd a 06 20 298 7570 számot!

Ha a fentiekben leírt vizelési vagy szexuális problémákat tapasztalod, még nincs akkora baj, szerencsére van megoldás, nem kell azokkal tovább együtt élned. A Prostalyn egy növényi alapanyagú szer, mely mellékhatás nélkül szívódik fel szervezetedből, támogatva és helyreállítva a prosztata egészséges működését.


s1_500


Cselekedj még ma és előzd meg a később kialakuló nagyobb problémákat!
Rendeld meg online a Prostalynt, 100%-os pénzvisszafizetési garanciával!

Az egészség ennyit megér!