Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Karácsonyra hangolódva

Mester és tanítványa

2014.12.18. 20:00-

A Nagy diófa utcai DZZS BÁR még Martin Szipál januárban bemutatásra kerülő életmű kiállítása előtt bemutatja a mester és tanítványa, Börzsey Bálint alkotásait, aki Londonból érkezik hazánkba.

A kiállítás után Joe Fritz, a világ legjobb klarinétosa, és Marosi Zoltán, harmonika virtuóz ad koncertet, amin a részvétel – csakúgy, mint a kiállításon – teljesen ingyenes.

Remek programok, színes élmények várnak! Ha még nincs kivel elmenned, nézd meg elit társkeresőinket! 

Lopjuk el a Karácsonyt!

2014.12.18. 22:00 – 2014.12.21. 4:00

A BADGIRLZ most nem mást kínál nektek, mint hogy viselkedjetek igazi grincs módjára, és lopjátok el a Karácsonyt! Rossztündéreik az utolsó adventi hétvégén ajándékokkal, GRINCH FAIR SHOW-val, és természetesen őrjítő koktélokkal várnak titeket!

 

Diótörő

2014.12.19. 15:00, 19.00

Ha felejthetetlen élményre vágytok, nézzétek meg a Diótörőt a Szegedi Kortárs Balett előadásában. Pénteken délután a Művészetek Palotájában élvezhetitek a fergeteges, Csajkovszkij által komponált zenét és a szentpétervári Cári Színházak igazgatójának ötlete alapján megvalósult előadást.

 

Utazzatok New Yorkba!      

2014.12.20. 22:00-

Idén nem is kell olyan messzire mennetek hozzá! Mindössze a Hercegprímás utca 18-ba kell ellátogatnotok, ugyanis a közelgő karácsony egyik legkedveltebb helyszínét, a Nagy Almát hozza el nektek a Trafiq csapata.

Ezen az éjszakán tényleg Manhattanben érezhetitek magatokat, ugyanis a szervezők idevarázsolják a Times Square zsibongását, az Empire State Building árnyékát és a város hamisíthatatlan fényeit.