Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Az ősz ízei. Éljen az október!

 
Oktoberfest Budapest
2016.09.29. – 10.02. @Budapest, Felvonulási tér (56-osok tere)

A világ legnagyobb sörfesztiválja idén is ellátogat Budapestre! Így Magyarországon negyedik alkalommal élheted át az igazi bajor élményt az Eredeti Paulaner Oktoberfest Nagysátorral egyenesen Münchenből! Három nagysátor, Paulaner Oktoberfest óriássátor, több, mint 50 fellépő, 300 nemzetközi és hazai kézműves és nagyüzemi sör, Magyarország legnagyobb sörfesztiválján. Az Oktoberfest Budapest idei vendége Afrika, ezért a nagy koncerteken és a sramli zenén kívül, az Africa Club támogatásával afrikai ételekkel és italokkal, afrikai táncprodukciókkal és Mr. President (Coco Jambo), 90 perces nagykoncertjével várják a nagyérdeműt.

 

 

Oktoberfeszt
 
 

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen
2016.10.01. @Mogyoród, Hungaroring

Fantasztikus gépcsodák, autótörténeti különlegességek, tuning járművek és gyári állapotú oldtimerek lepik el a Hungaroringet a Volkswagen-találkozó keretében, amit 2016. október 1-jén rendez a wolfsburgi márka. A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet, így a Passat, Scirocco, Corrado, Jetta/Bora/Vento tulajdonosok egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszíneken. A Transporterek és a Bogarak a Hippifaluban gyülekeznek, ahol az este során ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek. A nagyszínpad előtti Paddock rész viszont továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól, itt a neves szakújságírókból és autós szakemberekből álló zsűri által kiválasztott kocsik állnak majd.



VW fesztivl

 

Tök Jó Feszt
2016.10.01-10.02. @Budapest, Vajdahunyad vára és környéke

A Tök Jó Feszt rendezvény mindkét napján vidámpark, kirakodó vásár, gyermekprogramok, hazai ízek és kézművesek várják a kedves vendégeket! Gyermek hinták, dodgem, hullámvasút, ugrálóvár, szimulátor, show műsor és szórakozás várja az egész családot! A rendezvény a csodálatos budapesti Városligetben, a Vajdahunyad Várát körbe ölelő területen kerül megrendezésre. Fellépők: Jolly és Suzy, Bódi Csabi, Dáridó Lagzi Lajcsival, Irigy Hónaljmirigy, Gáspár Laci, Deniz, Horváth Tamás és Raul, Korda György és Balázs Klári, Bódi Guszti és Margó




Tk J Fesztivl

Várnak a jobbnál jobb budapesti programok, de nincs kivel elmenned? Nézz szét budapesti társkeresőink között!
 
 

Villányi Vörösborfesztivál
2016.09.30. – 10.02. @Villány

Idén a legszebb vörösborok mellett nagyszabású szüreti felvonulás, sztárfellépők, koncertek, gyerekprogramok várják a hagyományosan október első hétvégéjén, szüreti időszakban megrendezett Vörösbor Fesztivál látogatóit Villányban. A rendezvény a borvidék egyik legnépszerűbb programja és egyben legnagyobb boros rendezvénye, kiemelkedő számú borászkiállítóval és utazást segítő tömegközlekedéssel.




Vrsbor fesztivl
 
 


VII. Zempléni Szabad Pálinka Nap
2016.10.01. @Füzér, Vásártér

A VII. Zempléni Szabad Pálinka Napon pálinkaműhelyek bemutatkozása, helyi termékek kóstolója és versenye, pálinkakóstolási lehetőség, kézműves vásár, kulturális és gasztronómiai programok várják a látogatókat. Zenés reggeli ébresztő, színpadi műsorok, népzene, étel-ital, mi szem-szájnak ingere, helyi termékek versenye, koncertek, és pálinka! A rendezvényjeggyel beléphetsz a Pálinka Nap rendezvényére, a Ghymes és Balkan Fanatik koncertekre, a Látogatóközpont kiállítására, a Tájház portákra és Füzér Várába, ahol Szent Mihály Nap alkalmával egész nap várják a látogatókat a Sárospataki Lovagok haditorna bemutatói, Hollóének Hungarica középkori zenéi és Vesztergám Miklós tárogatóművész. Továbbá animált jelmezes nappali és éjszakai tárlatvezetésre és borkóstolósra is lehetőség van.




Plinkanap
 
 

VI. tapolcai Pisztráng és Borfesztivál
2016.09.30. – 10.02. @Tapolca, Malom tó

Gasztronómiai fesztivál, főszerepben a pisztránggal - melyet helyben neveltek - és a balaton-felvidéki borokkal. A pisztráng garantáltan itt lesz a legfrissebb, hiszen a fesztivál helyszíntől közel 400 méterre található modern és a hargitai szakmai tapasztalatokra épült új pisztrángtelep frissen biztosítja. Tapolcán a halak mellett komoly történelme van a borkereskedelemnek is, így a rendezvény hangsúlyt fektet a hal- és borfogyasztás együttes népszerűsítésére. A pisztráng, és általában a hal fogyasztása szinte kötelezővé teszi a bor fogyasztását is, hiszen "átkozott a hal a harmadik vízben" - tartja egy latin mondás.




Pisztrng s borfesztivl
 
 

IV. Tiszai Hal Napja
2016.10.01. @Szolnok, Tiszai Hajósok tere

A gasztronómiai rendezvények iránt mutatkozó érdeklődés és a tiszai halászat, horgászat tradíciók megőrzése érdekében immár negyedik alkalommal rendezik meg a Tiszai Hal Napját. A fesztivál egyik célja a helyi hagyományok megőrzése, gondozása, a másik pedig, hogy e vendégcsalogató, idegenforgalmilag hasznos rendezvény által is méltó legyen Szolnok a „Tisza fővárosa” címre.





Tiszai Halfesztivl


Színes programok, igazi gasztroélmények várnak! Ne maradj le róluk, mert nincs kivel elmenned! Nézz szét éppen online társkeresőink között!