Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Lakókocsival a gondolák közt avagy Velence vár

Szinte mindenki találkozott (vagy talán kacérkodott is) napjaink egyik legromantikusabb és újra nagy népszerűségnek örvendő utazási formájával a lakókocsis kirándulással.

VC_bannerek_DACE_kep_600x450_02

A szabadság és a komfort tökéletes harmóniája egy tapasztalt felnőtt ember számára még kecsegtető lehet, de vajon, hogy éli meg ezt egy tinédzser?
Képzeljük el, amikor egy hirtelen ötlettől vezérelve az egész családunk úgy dönt, hogy a fiatal énünk szavára hallgatva egyszer csak útra kel, hogy minket támogatva elkísérjenek életünk szerelmének a koncertjére, ami nem máshol van, mint VELENCÉBEN.

VC_bannerek_DACE_kep_600x450_04

Az első hallásra idillnek hangzó út azonban több kalandot is rejthet magában, főleg ha épp a házépítésünk és egyéb adósságaink nyomják a vállunkat és próbálunk hatékonyan, de minden élményt átélve nyaralni.
Nos ezekkel a külső hatásokkal kellett szembenéznie Emile-nek, akinek a romantikus történetét augusztus 1-jétől tekinthetjük meg a Velence vár (12) című mozifilmben!