Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Sylvester Stallone utolsó küldetése a börtönfalak között

Bár több tucat szerepben feltűnt a mozivásznon és a tévéképernyőkön öt évtizedes karrierje során, mégis voltak pályafutása alatt olyan karakterek, akikhez előszeretettel visszajárt. Ezen esetek döntő többségében azonban méltó módon bújt a kultikus hősök bőrébe második, harmadik vagy akár negyedik alkalommal, így a nézők nem érezhették úgy, hogy csak egy újabb rókabőrt akart lehúzni az ismerős témákról. Ő nem más, mint Sylvester Stallone.

EP3_bannerek_DACE_kep_600x450_02

Az utóbbi évek egyik legemlékezetesebb Stallone-franchise-ja pedig nem más volt, mint a Szupercella névre hallgató filmsorozat, amely Az Ördögverem (16) alcímet viselő trilógiazáró darabbal mutatja meg, hogy még mindig képes keményen odaverni a 73 éves világsztár.

EP3_bannerek_DACE_kep_600x450_01

Mint minden jó folytatás, ez is grandiózusabb és látványosabb filmnek ígérkezik elődjeinél, mely során Raynek és csapatának a baljós csengésű Ördögverem nevű szupertitkos börtönbe kell betörniük, hogy megmentsék néhány jobb sorsra érdemes ártatlan életét. A látványosan megkoreografált bunyók mellett a széria elkötelezett hívei további jutalomban részesülnek, mivel a trilógia fináléja összefogja az előző két felvonás szálait, és emlékezetes búcsúban részesíti Ray Breslin karakterét.

A Szupercella 3. – Az Ördögverem (16) július 11-én érkezik a hazai mozikba.