Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Hogyan legyél latin szerető - május 4-től a mozikban!

Tanuld meg májusban, hogyan legyél igazi latin szerető!

Legújabb filmjében a nálunk kevésbé ismert, Mexikóban viszont igazi szupersztár Eurenio Derbez egy olyan férfit játszik, aki a saját bőrén tapasztalja meg, hogy az ember nem jut előbbre csak a sármjával, miután megöregedett.

HTBALL_00059 msolat

A történet egy öregedő „latin szeretőről”, Maximóról szól, aki egy gyerekkori trauma hatására elhatározza, hogy soha az életében egyetlen napot sem szeretne dolgozni. Rájön, hogy ő igazából elég jóképű, elbűvölő, és jól megérteti magát a nőkkel, így elhatározza, hogy elvesz egy idősebb, ámde gazdag nőt, így nem kell majd sosem dolgoznia. Ám 25 év gyorsan elrepül, Maximo pedig azt veszi észre, hogy lecserélték egy fiatalabb szeretőre, neki pedig szembe kell néznie a rideg valósággal, és életében először kénytelen munkába állni.

6

Érdekesen hangzik? Akkor még itt van pár dolog a filmről:

1. A főszereplő, Eugenio Derbez alapból nagyon sovány, de a rendező megkövetelte tőle, hogy felszedjen plusz 10 kilót, hogy jó nagy hasa legyen, így karaktere még viccesebb legyen.

5

2. Maximo nincs annak tudatában, hogy kövér és öreg. Amikor fiatal volt, mindig ugyanazt a sárga fecskét hordta, és most, 25 évvel később is azt gondolja, hogy ugyanolyan szexi, és sárga fürdőnadrágját bevetve meg tudja szerezni a kiszemelt nőt. Eugenio szerinte nagyon kellemetlen volt a nagy hasát látnia a fürdőnadrágban, főként, hogy amikor először találkozott gyerekkori ideáljával, Raquel Welch-csel, akkor pont ezt a sárga fecskét viselte.

8

3. A film teljesen a „latin szerető” sztereotípiára épül. Bármikor, amikor Eugenio az Államokban felvette filmbeli öltönyeit, mindenki egyből bókolni kezdett neki: „Wow, nagyon jól nézel ki! Úgy nézel ki, mint egy igazi latin szerető!”
 
4. A mellékszerepekre olyan nagyszerű színészeket sikerült megnyerni, mint Salma Hayek, Rob Lowe, Kristen Bell, Raquel Welch, Rob Riggle vagy Rob Corddry.

9

5. A fiatal Maximót Derbez fia játsza, aki 4 hónapig diétázott, és rengeteget edzett, hogy formába kerüljön a szerep kedvéért. Sokan meg is kérdezték, hogy sikerült találniuk valakit, aki pontosan úgy néz ki, mint Eugenio fiatal korában.

6. Habár 30 éve barátok, Eugenio és Salma Hayeknek ez az első filmjük együtt. És akkor azt ne is említsük, hogy mind a ketten szeptember 2-án születtek!

És akkor következzen a film előzetese ízelítőül, a film pedig május 4-től a mozikban!
Moziba mennél, de nincs párod? Ismerkedj fényképes társkeresőinkkel!