Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Szabadtéri fesztiválok a zene és a gasztronómia kedvelőinek

EFOTT
2019.07.09. – 2019.07.15. @Velence

A korábban folyton vándorló fesztivál úgy fest, otthonra talált Velencén. Az év legnagyobb hallgatói buliján a tónak hála remekül ötvözhető az állandó bulizás a sportolással és a már-már nyaralásnak beillő pihenéssel. A fesztiválon minden évben rengeteg diákszervezet és sportszervezet is kitelepül - ez a legsportosabb nyári fesztivál-, így garantáltan nem fogsz unatkozni.

A részletekért kattints IDE!

EfottFesztival.[1]

 

Rockmaraton
2019.07.08. – 2019.07.14. @Dunaújváros

A Rockmaraton évek óta a keményebb műfaj hódolóinak az éves zarándokhelye. Közel 100 zenekar lép fel a fesztivál alatt Dunaújvárosban a Szalki-szigetnél és a fémszívűek legnagyobb örömére idén már biztosan ott lesz Philip H. Anselmo & The Illegals, a The Exploited, a Rhapsody, a Paradise Lost és a Terror is.

A részletekért kattints IDE!

RockMaraton

 

Éld át a legjobb élményeket az igazival! Találj párra online társkeresőink között!

 

Bánkitó Fesztivál
2019.07.10. – 2019.07.14. @Bánk

Budapestről csupán egy órányira bújik meg Bánk, a tavával és a saját kis mesevilágával. A fesztivál olyan, mint a béke szigete, ahol a hajnali bulik mellett helyet kapnak a fontos beszélgetések, a társadalmi szerepvállalás, az izgalmas és elgondolkodtató viták, azok a filmek, amiktől még másnap is zsonganak a gondolatok a fejedben és azok a színházi darabok, ahol te is részesévé válhatsz a darabnak.

A részletekért kattints IDE!

BankitoFesztival

 

Winelovers River Night
2019.07.11. @Budapest, Vigadó tér

Július 11-én kifut a Winelovers első borhajója a Vigadó tértől, a fedélzeten pedig 12 borász társaságában kóstolhatunk majd borokat, pezsgőket és persze a hozzájuk illő finom falatokból sem lesz hiány.

A részletekért kattints IDE!

Winelovers.[3]

 

Szívesen szórakoznál a változatosabbnál-változatosabb programokon, de nincs párod, akivel elmehetnél? Nézd meg diplomás társkeresőinket!

 

Egri Bikavér Ünnep
2019.07.11. – 2019.07.14. @Eger, Érsekkert

Idén immár 23. alkalommal rendezik meg az Egri Bikavér Ünnepet Egerben az Érsekkertben. Remek borok, kiváló ételek, jó zene várja az esemény résztvevőit. Megismerkedhetünk a város jellegzetes ízeivel, hiszen mind a borok, mind az ételek helyiek. A gasztroélmények kiegészítéséül érdekes lehet a traktorok és veterán járművek felvonulása, magyar gyártású motorkerékpár, illetve veterán autó kiállítás, hordókészítő bemutató, valamint a kisállat simogató. Az Egri Bikavér Ünnep egy életérzés, amelyet csak a helyszínen lehet átélni és megtapasztalni.

A részletekért kattints IDE!

EgriBikaver.[2]

 

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok
2019.07.12. – 2019.07.14. @Visegrád

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 1985 óta állít emléket a középkor egyik legjelesebb eseményének, az 1335-ös Visegrádi Kongresszusnak. A közép-európai térség három meghatározó uralkodója, János cseh, Kázmér lengyel és I. Károly magyar király, valamint a német lovagrend találkozóján született megállapodások a mai napig éreztetik hatásukat. Július 12-14. között látványos lovagi tornák, pompás királyi menet és esti fáklyás felvonulás, vásár, koncertek és királyi borudvar várja az idelátogatókat, megidézve azt az utánozhatatlan középkori hangulatot, melynek egyik hiteles helyszíne Visegrád.

A részletekért kattints IDE!

VisegradiPalotajatekok.[1]

 

Villányi Rozé Fesztivál
2019.07.12. – 2019.07.13. @Villány

Készülj, júliusban ismét Rozé Fesztivál Villányban! Idén 9. alkalommal rendezik meg július közepén az ország „legrózsaszínűbb” fesztiválját, a Villányi Rozé Fesztivált, amely a rozé bor karakteréhez illő fiatalos, lendületes programokkal várja a két napos ingyenes fesztiválra érkezőket. A nagyszínpadi koncertek, a borvidék legjobb rozé borai és a régió gasztronómiai különlegességei mellett ismét megrendezik a RozéMaratont is.

A részletekért kattints IDE!

RozeFesztival.[1]

 

Szeretnél párban részt venni a gasztro élményeken, de nincs kivel? Ismerkedj elit társkeresőinkkel!

 

Nemzetközi Söröm és Szegedi Utcazene Fesztivál
2019.07.12. – 2019.07.14. @Szeged

Iszunk egy sört a Dugonics téren? 2019. nyarán ötödik alkalommal kerül megrendezésre a szegedi Dugonics téren, a Nemzetközi Söröm fesztivál, ahol magyar- és külföldi sörfőzdék is megjelennek és bemutatják az érdeklődők számára sörkülönlegességeiket. Az idei év különlegessége, hogy a SzegedArt2019 rendezvénysorozat részeként létrejött megmozdulást a szervezők egybekötik a V. Nemzetközi Söröm Fesztivállal, így az ide látogatók a fülbemászó dallamok mellett az ízletes sörkülönlegességekbe is belekóstolhatnak.

A részletekért kattints IDE!

SoromFesztival