Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nyerj Bryan Adams koncertjegyeket!

Szeretnél ott lenni Bryan Adams október 9-i koncertjén?

Akkor nincs más dolgod, mint szeptember 19 - október 2. között új előfizetést venni a Randivonalon és máris esélyes vagy a 2 db Bryan Adams koncertjegy megnyerésére!


A nyereményjátékot (továbbiakban „Játék”) a Randivonalat is üzemeltető Dating Central Europe Zrt. szervezi (továbbiakban Szervező).

A nyereményjáték időszaka: 2016. 09.19 - 10.02-ig. 
A sorsolás időpontja: 2016. október 3-án.
A nyeremény: 2 darab koncertjegy Bryan Adams október 9-i budapesti koncertjére.
Időpontja: 2016.10.09. 20:00 óra, helyszíne: Papp László Budapest Sportaréna

A nyereményjátékban minden korábban és újonnan randivonal.hu-ra regisztrált társkereső részt vesz, aki a játék ideje alatt (2016. 09.19-10.02-ig) bármilyen típusú és bármilyen időszakra vonatkozó előfizetést vásárol. A nyereményjáték utolsó napjáig kell beérkeznie az előfizetési díjnak a Dating Central Europehoz a Randivonal ÁSzF-ben megadott fizetési módok egyikén. Az előfizetést vásárlók között 1 nyertes és 2 pótnyertes kerül kisorsolásra random szám generálásával. A nyertes 2 db koncertjegyet nyer Bryan Adams 2016 október 9-i koncertjére!  A jegyeket 3 nappal a koncert előtt kapjuk meg, melyet azonnal továbbítunk a nyertes felé. 
Minden társkeresőnek csak egy érvényes előfizetése lehet, meglévő, élő előfizetése mellé nem tud még egyet vásárolni. 
A nyeremény nem névre szóló. 
A nyeremény készpénzre nem váltható, nem becserélhető. 
A nyertesek a nyeremény átvételéhez szükséges információt a megadott e-mail címükre küldött ún. nyereményértesítő e-mailben kapják meg 2016.10.02. 12:00 óráig, mely tartalmazza azt is, hogy milyen adatot szükséges megadniuk a nyereményük átvételéhez (pl. adószám). Amennyiben a nyertes a megadott e-mail címét és egyéb adatát nem helyesen adta meg, vagy azon nem elérhető, a nyeremény átadását Szervező megtagadhatja. A nyertesnek 2 munkanap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen a nyereményéért. Amennyiben nem érhető el, úgy a pótnyertes lesz a nyertes, akinek szintén 2 munkanapja van arra, hogy értesítésünkre válaszolva jelentkezzen, és így tovább. 
A Szervező adatvédelmi nyilatkozatát ide kattintva találja. 
Szervező nyeremenyjatek@randiszolgalat.hu e-mail címről kommunikál a nyertesekkel az adategyeztetés során.
Szervező csak a nyertes Játékosokat értesíti a játék lejárta után.


Jó játékot és sikeres ismerkedést kíván,
a Randivonal csapata

Budapest, 2016. szeptember 16.Vissza a Randivonalra!