Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

  Offline ismerkedési lehetőségek okt13

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

 Offline ismerkedési lehetőségek

Sokan ódzkodnak az online randiktól, és abban reménykednek, hogy a valódi világban spontán körülmények között találkoznak majd valakivel, aki megdobogtatja a szívüket. A kérdés csak az, hogy manapság hol, milyen körülmények között tudunk találkozni és ismerkedni a másik nemmel.

20221013_4 

A 21. században a társkeresés lehetőségei egyszerre kiszélesedtek és be is szűkültek. Korábban nem ismert lehetőségeink vannak: online társkeresés, randiapplikációk, társkereső irodák, programszervező cégek. Na meg persze ott van a jó öreg hétköznapi élet: bolt, pláza, iskola, munkahely, nyelvtanfolyam.

A dolgot nehezíti a lehetőségek végtelen száma. Mindig jöhet új, jobb jelölt, nehezebb letenni a voksunkat egy ember mellett.

Ráadásul azt tapasztalom, hogy az, aki az egyetemet, főiskolát elhagyva nem talált társat magának, az egy nehéz és hosszú keresési folyamatba kerül. Hasonlóan nehéz helyzetben vannak azok is, akik közel a negyvenhez egy házasságból kilépve, gyerekek mellett próbálnak új társat találni.

Az online randizást sokan nem szeretik, idegenkednek tőle, mert túl mesterkéltnek találják a vakrandik világát. Ugyanakkor azzal a nehézséggel szembesülnek, hogy fogalmuk sincs, hogy akkor hol keressenek társat.

Amikor egy kliens azt mondja, hogy semmilyen körülmények között nem hajlandó egyetlen online randifelületre sem regisztrálni, akkor elkezdjük keresni, hogy a saját érdeklődése mentén hol találhat társat.

Megnézzük, hogy mi a hobbija, mit szeretne kipróbálni, mit akar tanulni. Ha ezt kimerítettük, azt kezdjük el vizsgálni, hogy milyen is az a partner, akire vágyik, és vajon hol lehet őt megtalálni.

Ha valaki arra vágyik, hogy a párja egy igazi macsó legyen, aki imádja a férfias sportokat, autókat, azt nem könyvtárba küldöm pasit keresni.

Ha viszont egy hölgy jól szituált, értelmiségi, jól kereső férfire vágyik, akkor valószínűleg nem egy focimeccsre megy szombat este, hogy megtalálja álmai pasiját.

A teljesség igénye nélkül nézzük végig, hol lehet manapság offline módon ismerkedni! Érdemes olyan programokat választani, ahol a másik nem tagjai is előfordulnak. (Hölgyek esetében a kötőklub, hímzőkör, hastánctanfolyam kizárva, a férfiak pedig ne focimeccsre vagy magányos maratoni futásokra rendezkedjenek be.)

 

Sport mentén

Mindkét nem számára érdemes olyan sportot választani, amit férfiak és nők egyaránt űzhetnek. Ilyen például a falmászás, hegymászás, futóklubok, túraklubok, biciklitúrák vagy akár az edzőtermek. Egy-egy közös izzadás könnyen összehoz benneteket.

20221006_2 

Tanulás köré szervezett programok

Ha valaki intellektuálisabb igényekkel bír, és szívesen tanul, az iratkozzon be nyelvtanfolyamra, bridzstanfolyamra, tánctanfolyamra. El lehet járni előadásokra, tréningekre, főzőtanfolyamokra. A lehetőségek végtelenek, érdemes olyat választani, ami tényleg érdekel, és szívesen jársz el rendszeresen.

 

Randis programokat szervező cégek

Számtalan olyan cég működik már Magyarországon, ami kifejezetten szingliknek szervez programokat: főzőrandit, rapidrandit, salsarandit, túrát, kirándulást, társasjátékozást, nyaralást, színház- és mozilátogatást. Érdemes egy kicsit szétnézni a neten, és egészen biztosan találsz az érdeklődésednek megfelelő programot.

 

Klubok

Léteznek még különféle klubok. Például van olyan klub, ahol megtanítanak előadást tartani, másutt a nyelvtudásodat gyakorolhatod. Vannak filmklubok, amatőr színjátszókörök. Sokan találnak nagy örömet különféle kórusokban. A jótékonysági szervezetek munkájába is be lehet kapcsolódni, és akár a közös munka során ismerkedni.

20221013_6 

Fizetős programok

Vannak például olyan programszervező cégek, amelyek tematikus városnéző sétákat tartanak. Számtalan ilyet találsz a neten, és a séta során nem csak új helyszíneket, de akár új embereket is megismerhetsz. De elmehetsz bort vagy csokit kóstolni, részt vehetsz kiállításmegnyitókon, különféle aukciókon (van például könyvaukció is).

 

Csak úgy a boltban, közértben, villamoson

Természetesen a leghétköznapibb helyeken is belefuthatunk a vonzó Idegenbe: boltban, villamoson, utcán. Ehhez mindössze annyi kell, hogy nyitott szemmel járjunk. Vagyis emeld fel a fejed, tedd el a mobilodat, és nézz szét!

Ha nő vagy, és látsz egy vonzó pasit, kérd meg, hogy vegyen le neked valamit a legfelső polcról, vagy magyarázza el, hogyan kell csapot választani a konyhádba.

Ha pasi vagy, nyugodtan kérj tanácsot egy csinos nőtől a rizs főzéséhez vagy egy mosószer kiválasztásához! Aztán ha elkezdtetek beszélgetni, folytathatjátok egy kávé vagy tea mellett…

Volt egy nagyon kedves kliensem, aki egy szakítás után azzal vigasztalódott, hogy tömegközlekedésen utazva minden nap keresett egy vonzó pasit, és kinevezte a nap férfijának. Ha lehetősége volt, rá is mosolygott. Próbáld ki te is! Ez csak egy játék, és nem kell tovább menned. Viszont segíthet abban, hogy átprogramozod az agyadat kereső üzemmódba.

Ahhoz, hogy bármilyen módon is megismerkedj valakivel offline módon, két dolog szükséges: 1. el kell hagynod a lakást, ki kell menni, programokat csinálni. 2. A programokon nyitott szemmel és nyitott szívvel jelen lenni, megközelíthetőnek lenni. A lényeg: nézz szét, keress vonzó partnereket, és mosolyogj!

Ha elakadtál a társkeresés folyamatában, nézd meg a Társtaláló expedíció videóit!