Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Őszi kulturális és gasztronómiai programok

I. Ünnepi Könyvvásár
2019.11.22. – 2019.12.15. @Budapest, Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM)

A Libri Kiadói Csoport könyvkiadói nagy kedvezményekkel várják az olvasókat a Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán felállított fűtött sátorban, ahol több mint 500 könyvből válogathatnak az érdeklődők. A három hétig tartó vásáron megidézik a századforduló hangulatát, zenével, gyerekfoglalkozásokkal, zsákbamacskával, könyvbemutató beszélgetésekkel, de karácsonyi könyvújdonságokkal is készülnek a szervezők.

A részletekért kattints IDE!

Konyvvasar

 

PlayIT Ősz Show
2019.11.23. @Budapest

A következő budapesti PlayIT ŐSZ Show-ra 2019. november 23-án kerül megrendezésre a Hungexpon! A legmenőbb játékok, a legismertebb videósok, a legújabb technológiák ismét csak rátok várnak majd! A PlayIT Show korhatár nélkül, bárki számára látogatható! De hogy ez mit jelent pontosan? Azt, hogy a szervezők évről-évre elhozzák a legújabb – akár megjelenés előtti - PC és konzol játékokat, számítástechnikai újdonságokat, valamint a legmenőbb gamer kütyüket, legyen szó egy billentyűzetről vagy egy VR szemüvegről. Sőt! Egy PlayIT-nek ugyanúgy szerves részei a cosplayerek, az e-sport, a remek színpadi műsorok, az akciók és minden, amiért a gamerek rajonganak.

A részletekért kattints IDE!

PlayIT.[1]

 

Szeretnél egy igazi társ oldalán szuper rendezvényeken részt venni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

Éjszakai Bemutató a Svábhegyi Csillagvizsgálóban
2019.11.22. – 2019.11.23. @Budapest, Svábhegyi Csillagvizsgáló

A nagyközönség számára idén megnyíló, közel százéves intézményben az érdeklődő látogatók a kutatóintézet eredeti távcsöveit és eszközeit használva vehetnek részt az interaktív távcsöves bemutatókon, és csillagász előadók által első kézből hallhatják a csillagászat érdekességeit, legfrissebb csillagászati és kutatási eredményeket. A kétórás éjszakai csillagászati bemutatók során megtekinthetjük a csillagvizsgáló kupolákat a parkban, Budapest legnagyobb bemutató távcsövével megnézhetjük az ég aktuális látványosságait, a lézeres csillagképtúrán pedig megismerhetjük az évszak csillagképeit.

A részletekért kattints IDE!

Csillagvizsgalo

 

Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál
2019.11.23. @Mórahalom

Idén is várják Mórahalmon a pálinka és a tepertő kedvelőit. A kóstolókat vásár és jó hangulat színesíti. Lehetőség lesz egy interaktív látványfőzés megtekintésére, de meg lehet tanulni a pálinkakóstolás művészetét is a rendezvényen. Hagyományos programpontként az idei Mórahalmi Pálinka- és Párlatverseny eredményhirdetése sem maradhat el, új elemként pedig a Magyar Pálinka Lovagrend felvonulása teszi teljessé a napot. A tartalmas délutánt pedig Kökény Attila koncertje zárja.

A részletekért kattints IDE!

Palinka_teperto

 

Megkóstolnád a finomabbnál finomabb ételeket, de nincs kivel? Nézd meg online társkeresőinket!

 

Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny
2019.11.23. @Gyomaendrőd

A Gyomaendrődi Disznótoros és Böllérpálinka Verseny a nagyapáinktól tanult disznótoros hagyományok, gasztronómiai élmények újraélése. A rendezvény piacán helyi készítésű kolbász, tepertő, füstölt hús lesz kapható. A vendéglátás hagyományos disznótoros ételekkel (hagymás vér, cigánka, pecsenye) várja a gasztronómiai élményekre vágyókat. Lesz hagyományos disznóvágás bemutató, disznótoros kóstoló, pálinkaverseny, sütiverseny, tombolasorsolás és vásározás is.

A részletekért kattints IDE!

Disznotoros