Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Piknikből sosem elég!

Miutcánk.hu piknik a Gesztenyéskertben

2015.07.26.

Ezúttal a Gesztenyéskert zöld gyepét hódítják meg! Kiülhetsz, ehetsz, ihatsz, ismerkedhetsz, társasjátékozhatsz és jól érezheted magad! Tömd meg a piknikkosaradat minden jóval és irány a Miutcánk.hu Piknik! Szuper hangulat, nagyszerű emberek és sok-sok élmény vár titeket is a Miutcánk.hu pikniken!

Részletekért látogass el IDE!

 

A Heineken bemutatja:  5StarParty

2015.07.25.

Ötcsillagos nap egy ötcsillagos városban. A Heinekent, a világ első számú prémium sörmárkáját megihlette a nemrég Budapesten járt Fedde le Grand esete a gulyáslevessel, ezért arra kérte a fővárosban élőket, hogy bizonyítsák be: Budapest tényleg egy különleges hely, és fogalmazzák meg, számukra mit jelent az igazi, felejthetetlen ötcsillagos nap.  Őrült éjszaka az Akváriumban!

Részletekért kattints IDE!

 

Gallok Budán

2015.07.23-25.

A Gallok Budán francia gasztronómiai programsorozat következő állomása következik! Július 23-25. között, Provence-Alpes-Cőte d’Azur gasztronómiai régiójának ételeivel várnak mindenkit! Két menü, autentikus és átdolgozott formában - az ételek külön-külön és egyben, hét fogásos menü formájában is kérhetők! A Gallok Budán programsorozat mindhárom napján, 17:00-tól élő gitárzene kíséri az ízek élvezetét. Jó időben a megújult teraszon várják vendégeinket!

További infók az étteremről, a menüről és a programsorozatról ITT olvashatók!

 

Budapest Womens 100

2015.07.26.

Hölgyek, lányok, asszonyok! Idén július 26-án csatlakozhattok a Rapha egész világot átívelő kihívásához, és legalább 100 km-t tekerhettek. Az útvonal a Duna-kanyar legszebb részein fut keresztül, majdnem végig a Duna mellett. Szintemelkedés nem számottevő, alig több 100 km-nél. A budai oldalon tekernek a résztvevők északnak, ebédidőben Kisorosziban rövid pihenő, majd csodás kompút után a pesti oldalon térnek vissza a Blind Chic műhelyhez a Budafoki útra, ahol levezető jóga, italok és kellemes zene kíséretében ünnepelik magukat a tetőteraszon.

Részletekért látogass el a esemény Facebook oldalára!

 

Nick Cave Forever – 20.000 nap a földön

2015.07.23.

20.000 nap a Földön – a legendás alternatív rockzenész, költő, író és forgatókönyvíró Nick Cave szemével. A művész különleges utazásra invitál, a film életének egyetlen elképzelt napját mutatja be. gyönyörűen fényképezett alkotásban összemosódik fikció és valóság, Cave képzelt és igazi élete, de természetesen feltűnnek benne állandó alkotótársai, illetve néhány remekül sikerült koncertbe és a lemezfelvételbe is belepillanthatunk.

Részletek ITT!