Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

Szuper nyárindító programok várnak!

Gallok Budán

2015.06.18-20.

A francia gasztronómiai programsorozat következő állomása következik! Június 18-20.  között, Auvergne gasztronómiai régiójának ételeivel várnak mindenkit! Két menü, autentikus és átdolgozott formában - az ételek külön-külön és egyben, hét fogásos menü formájában is kérhetők! A Gallok Budán programsorozat mindhárom napján, 17:00-tól élő gitárzene kíséri az ízek élvezetét. Jó időben a megújult teraszon várják vendégeket!

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!

 

Nyárindító Moziünnep a Sugárban

2015.06.18-24.

Június 18-tól egy héten át 590 forintért válthattok a Sugár Moziban jegyet a közelmúlt legjobb filmjeire! A buli egy héten át tart! Ne felejtsetek el szólni ismerőseiteknek is! Az akcióban részt vevő filmek listáját a http://sugarmozi.hu/akciok-esemenyek.html oldalon nézheted meg!

 

Hamburger Days 3.0

2015.06.18-21.

Hamburger evő és -készítő verseny. Kóstold megBudapest legjobb hamburgereit! Négy nap a burgerek szerelmeseinek, a burgerek szerelmeseitől! A rendezvény fő célja az éttermek és az ételek bemutatása, megismertetése, a belépődíj nélkül, ingyen látogatható rendezvényen, Budapest központjában. A burgerek mellé a legjobb kézműves magyar - cseh - belga sörök, koktélok, pálinkák, limonádék, eredeti amerikai üdítők várnak, és egész napos zenei programot kínálnak a szervezők.

 

Júniusi Dürer Kert bringa- és alkatrészbörze

2015.06.20.

Most, hogy ilyen divatos lett a bicajozás, szuper rendezvények is épülnek erre a városban is jól űzhető sportra. Második alkalommal rendezik meg Bringa- és alkatrészbörze nevű vásárt a Dürer Kertben, ahol sok bringás cucc közül válogathatsz! A zenét DJ Piry szolgáltatja! Egy dolgod van: jelentkezz email-ben a durerbingaborze@gmail.com címen!

Ismerkedj elit társkeresőkkel, hogy legyen kivel megosztani az élményeket!
 

Múzeumok Éjszakája

2015.06.20.

Múzeumok Éjszakája rendezvényt szokás szerint idén is megrendezik. Ezen a napon országos szinten több száz helyszínen tartanak programokat. Budapest területén egységes karszalaggal látogatható az összes résztvevő múzeum. Az éjszaka leple alatt látogathatjátok meg azokat az intézményeket, melyek régmúlt korok hangulatát adják vissza, vagy a művészet szépségével varázsolnak el bennünket.