Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Találd meg a párod sportolás közben!

Nike+ Run Club - Randivonal közös futás

Találd meg a párod sportolás közben a Randivonal és a Nike+ Run Club közös futásán!
 
Elképzelhető, hogy nem csak a futástól dobog majd hevesebben a szíved! A hat kilométeres belvárosi táv alatt rátalálhatsz az igazira egy nappal Valentin előtt. A ruhádra ragasztott Randivonal matricával jelezheted, hogy nyitott vagy az ismerkedésre. A matricát a helyszínen veheted át.

Rajt/cél: Nike Store Fashion Street (Budapest, Deák Ferenc u. 19.)

Dátum: 2017. 02. 13. 18:00 óra

Táv: 6 km (kb 30-35 perc)

A matricával futók között kisorsolunk egy két személyes vacsorát Valentin napra.


Futas


Borjour Magnum
2017.02.11. @Budapest, Millenáris Park, B Épület

Február 11-én várja a Borjour Magnum a magyar borok szerelmeseit. Az év legnagyobb boros eseményén 200 borászat több mint 600 borából kóstolhatnak az érdeklődők. A borkóstolás mellett különböző kézműves gasztrós kiállítók, valamint a galérián Valentin Szalon is lesz.  Egy belépő - korlátlan kóstoló, február 11-én, a Millenárison.

A részletekért kattints IDE!

Borjour

 

XVIII. Hájastészta- és fánksütő verseny, IV. Lekvárfőző verseny
2017.02.10. @Csömör, Petőfi Sándor Művelődési Ház

Csömörön nem mindennapi gasztronómiai élményben részesülhetünk, ha ellátogatunk a minden évben februárban megrendezett hájastészta- és fánksütő versenyre. A helyszínen elkészített tésztaféleségeket mesterszakács zsűrizi, miközben az idelátogató közönség végigkóstolhatja azokat. Pazar remekművek születnek, népviseletbe öltözött csapatok kínálják a finomabbnál-finomabb süteményeket.

A részletekért kattints IDE!

Fank

 

X. Budapesti Mangalica Fesztivál
2017.02.10-12. @Budapest, Szabadság tér

Az ingyenesen látogatható rendezvényen a helyben sült egész malac mellett a kilátogató vendégek sokféle frissen készült mangalica ételek közül válogathatnak. A klasszikus (hurka, kolbász, tarja, hagymásvér) ételek mellett a legmodernebb technológiával rendelkező food truckokban mangalica street food azaz könnyen, gyorsan, akár kézből is fogyasztható mangalica menü is készül. A 2017-es év vendégei a fesztiválon a hazai pálinkafőzdék. A legkiválóbb pálinkákat készítő főzdék kínálatát a fesztiválon belüli Pálinka Udvarban kóstolhatják meg a látogatók. Napközben vásári komédia, gasztro bemutatók, kora délutántól könnyűzenei koncertek várják az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

MangalicaFesztival

 

V. Budapesti Halfesztivál
2017.02.10-12. @Budapest, Városliget – Vajdahunyadvár

Az V. Budapesti Halfesztivál alkalmával bemutatják hazánk folyóiban, a Dunában és a Tiszában, valamint tavainkban, a Balatonban, a Tisza-tóban, a Fertő tóban, és a Velencei-tóban élő halainkat, melyeket jellegzetes ízesítéssel készítenek el a halünnepen résztvevő éttermek. A fesztiválon a magyar ízek mellett a nemzetközi különlegességekre is nagy hangsúlyt fektetnek. Torkos pénteken élőhal bemutató, élményhorgászat, halászléfőző verseny, több száz hazai és nemzetközi halétel és színvonalas programok várnak minden kedves látogatót!

A részletekért kattints IDE!

Halfesztival

 

Happy Cat Nemzetközi Macskakiállítás
2017.02.11-12. @Budapest, Lurdy ház

A HAPPY CAT Nemzetközi Macskakiállításon több száz cica lesz, a legszebbek különdíjat is kaphatnak a közönség szavazatai alapján. A macskákon túl lesznek még törpe és óriásnyulak, vadászgörények, törpesünök és kisrágcsálók is. A kiállításon kis kedvencednek óriási kedvezménnyel szerezheted be kedvenc eledeleit és új játékokat is vásárolhatsz, ha pedig kérdésed van, azt az itt lévő állatorvosoknak is felteheted a tanácsadáson.

A részletekért kattints IDE!

Macskakiallitas