Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tavaszváró túra a Holdvilág-árokhoz

 

2022. február 26-án gyere és tarts velünk az idei év első túráján a Holdvilág-árokhoz, amely egy kis laza bemelegítés lehet a tavaszi, hosszabb túrák előtt, a Biztosrandi szervezésében.

20220216_3

Találkozó:

2022.02.26. 10:00 óra, a Kiskovácsi Kórház előtt

Táv:

A táv bárki számára könnyen teljesíthető, hossza várhatóan 13-14 km. Mindezt kényelmes tempóban, a társaság egészére figyelve tesszük meg. Közben pedig ismerkedünk, beszélgetünk.

Útvonal:

A Kiskovácsi Kórháztól a piros jelzésen indulva a Lajos-forrás felé vesszük az irányt, utunk közben érintve a Remete-barlangot. Ezután a Kőrösi Csoma Sándor kilátópihenő érintésével eljutunk Dömörkapuhoz, majd a következő állomás a Janda Vilmos kulcsosház és a Gyopár-forrás lesz. Utolsó állomásunk a Csikóváraljai turistaház, majd ezt követően kényelmesen vissza is érünk kiindulási pontunkra.

Hogyan készülj a programra?

- időjárásnak megfelelő öltözékben

- ajánlott zárt túrabakancs

- enni-innivalót igény szerint hozz magaddal

- esetleg zseblámpa, ha bemerészkednél a Remete-barlangba

A túra tapasztalt és kevésbé rutinos túrázóknak is ajánlott, hiszen a táj lélegzetelállítóan szép és a társaság is remek lesz – egész biztosan csodás, vidám napot töltünk majd együtt!

A túra befejezésének várható időpontja:

hangulattól, időtöltéstől függően du. kb.14-15 óra

Felhívjuk figyelmed, hogy a túrán a részvétel a részvételi/regisztrációs díj megfizetését követően lehetséges, melynek díja 3.990 Ft. Részvételi díj vásárlás és részletes információ a Biztosrandi.hu oldalán érhető el.

Gyere és élvezd velünk a határtalan szabadságot a szépséges természetben!

Várunk szeretettel!