Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Újévi koncertek

MozART Group, Budapest koncert
2017.01.05. @Budapest, Budapest Kongresszusi Központ

A hatalmas sikerre való tekintettel az eredetileg tervezett egy helyett három koncertet is ad a zenéből fakadó humort brilliáns performanszokkal ötvöző, méltán világhírű  MozART Group Budapesten. A kihagyhatatlan program január 3-án, 4-én és 5-én lesz a Budapesti Kongresszusi Központban.


MozART

 

Póka - Tátrai Regeneráció – Zártosztály
2017.01.06. @Budapest, Barba Negra Music Club

Azt nem mondhatjuk, hogy pénteken a mai korosztály zenéi fognak szólni a koncerten, de hogy a Hendrix/ Cream/ Led Zeppelin-dalok, vagy a Póka Egon Benedek, Tátrai Tibor, Csillag Endre nevével fémjelzett muzsikák (Hobo Blues Band, Deák Bil Gyula, Tátrai Band, Skorpió, Edda) ma is fiatalos lendülettel szólalnak meg, az biztos. A Zártosztály az Edda Csuka-korszakának dalaival tavaly a Sing Sing társaságában adott felejthetetlen bulit, idén pedig egy tavaly alakult csapattal osztják meg a színpadot.


Pka

 

Újévi Fergeteges
2017.01.07. @Budapest, Erkel Színház

A magyar néphagyomány minden nagy ünnepre kincseket tartogat: vízkereszt idején a Magyar Állami Népi Együttes valamint a legjobb magyar amatőr táncformációk illő produkcióiból válogatnak, külön ügyelve a határon túli vendégekre is. Az előadás során közreműködik a Nemzeti Táncegyüttes, a Duna Művészegyüttes és a Magyar Állami Népi Együttes is.


Fergeteges

 

Mulat az Aréna - mert a nézését meg a járását...
2017.01.07. @Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Az ország legnagyobb mulatós zene sztárjai egy napon, egy helyszínen, az ország legnagyobb színpadán szórakoztatják a közönséget. A mulatós világ színe-java érkezik Budapestre, hogy elhozza a mulatós hangulatot a budapesti Papp László Sportarénába. 2017. január 7-én koncertet ad Galambos Lajcsi és kibővített zenekara, Jolly & Suzy és zenekara, Kis Grófo és zenész társai, Márió, a harmonikás, Mc Hawer és a Tekknő, Nótár Mary és zenekara, Szabrina és Andris, Kaczor Feri, Postás Józsi, a Sógorok duo, Péter Srámek, Felvidéki Mulatós Sanci és a 3+2 együttes. Az esemény nemzetközi sztárvendége: Sandu Ciorba és zenekara.


Mulat az Arena

 

Rockstar Meeting 17
2017.01.07. @Budapest, Barba Negra Music Club

...mert minden év így kezdődik. Immáron sokadszor, január első szombatján begyújtjuk a rakétákat, és útnak engedik a rock 'n roll magyar fenegyerekeit… Fellépők: Alcohol, Amberjack, Andrics László, Angyal, Bereczky Dávid, Csarnoki Antal, Csordás Levente, Csordás Tibi, Csöves, Lévai Hangyássy Bence, Linda Daemon, Phoenix Rt, Pocky, Raczkó Balázs, Raga, Snake Heart, Tóth Attila, Váry Zoltán, Vincze Zoli, Where's Cooper, és még sokan mások...


Rockstar

 

A varázsfuvola daljáték
2017.01.08. @Budapest, Erkel Színház

Mozart műve, A varázsfuvola minden idők egyik legnépszerűbb daljátéka. Mozart csodálatos zenéje és Schikaneder az éterit az ellenállhatatlanul mulatságossal vegyítő története a felnőtté válásról valóban minden életszakaszban hordoz számunkra mondanivalót. Mindegy, hogy fiatal szerelmesként, szülőként, vagy bölcs idős emberként találkozunk újra a művel, mindig magával ragad.


Varazsfuvola

Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra budapesti társkeresőink között!