Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Januári gasztro programok

Újévi Böllérfesztivál
2017.01.14-15. @Eger

Egy egész hétvégés tartalmas böllérfesztiváli programot kínálunk az egész családnak, ahol a kis unokától, a nagyszülőkig mindenki megtalálhatja a számára kedveset. A rendezvény a hagyományok jegyében zajlik, ezért a kísérőprogramokat is ennek megfelelően alakították ki. A programok között megtalálhatók lesznek gyermekműsorok, vidámpark, kézműves bemutatók és koncertek is, de lesz kolbásztöltő és tepertősütő verseny is.

Szeretnél párban elmenni programokra? Nézd meg egri társkeresőinket!


Bollerfesztival


Forralt Bor Fesztivál és Téli Italmámor
2017.01.13-15. @Budapest, Allee melletti sétány

2017. január 13-15. között megrendezésre kerül a Forralt Bor Fesztivál, az év első gasztronómiai összejövetele Budán, az Allee melletti sétányon. A forralt borok mellett szívet melengető italválasztékkal is készülnek: kávékkal, forró csokikkal, kakaókkal, speciális teakínálattal, grogokkal, puncsokkal, "hütte" italokkal, forralt sörökkel, pálinkákkal és még megannyi finomsággal. A forró italokat igazi téli ételek teszik majd még izgalmasabbá.


Forraltborfesztival

 

Sautanz 2017 – Sváb Disznótor Budakeszin
2017.01.14. @Budakeszi, Park Center mögött

Budakeszi Város Német Önkormányzata minden évben egy hagyományos disznóvágást rendez, Sautanz – Sváb disznótor néven. A rendezvény keretében disznóvágó verseny zajlik, a környező települések sváb csapatainak részvételével. A feladat, a disznókat a sváb hagyományok szerint levágni és feldolgozni.


Sautanz

 

Kürtöskalács és Borfesztivál Veresegyházon
2017.01.14-15. @Veresegyház, Fő úti kertészet területe

A veresegyházi Kürtőskalács és Borfesztiválon mindkét napon a kürtőskalácsoké, a boroké, forralt boroké és egyéb finomságoké lesz a főszerep! A kürtőskalácssütő és forralt bor készítő verseny mellett különböző zenei előadások is színesítik a programot, mint például Kedu József és zenekara, vagy utcabál a Tranzit zenekarral. A rendezvényen a gyerekek sem unatkoznak majd, az ő szórakozásukról mókás Muki bohóc zenés műsora gondoskodik, de ugyanakkor gyermekhinták is várják az idelátogatókat.


Kurtoskalacs

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen budapesti társkeresőink között!

 

Országos Kézműves Találkozó
2017.01.14-15. @Eger, Kisasszony piac

Az „Országos Kézműves Találkozó” a kétnapos „Újévi Böllérfesztivál” keretein belül, annak részeként, azonban attól fizikailag elkülönítve kerül megrendezésre. A kézműveseknek, népművészeknek és termelőknek szóló találkozóra mindenkit szeretettel várnak, ahol az árusoknak méltányos helydíjakkal, a látogatóknak pedig egy egész hétvégés családi programsorozattal igyekeznek kedveskedni a szervezők. A találkozó hangulatát pedig tovább fokozza a több sztár fellépésével zajló színes kísérőprogram is!


Kezmuves

 

II. Nagy Fehérvári Bormustra
2017.01.14. @Székesfehérvár, Szent István Művelődési Ház

Újra itt a január, tehát újra itt van az év első boros eseménye a FEHÉRVÁRI BORMUSTRA, Fehérvár egyetlen sétáló borkóstolója 20 borászat részvételével. A belépőjegy ára elővételben 3.800 Ft, ami tartalmazza a kóstoló pohár árát, valamint korlátlan bor-, és vízfogyasztást. A büfében most is a Hatpöttyös Étterem finomságait lehet megvásárolni, amelyek idén is a kóstolható borokhoz készülnek.


Bormustra.[1]

 

 Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét székesfehérvári társkeresőink között!