Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

10 kérdés, 10 érzés - Gönczi Gáborral

Sokaknak régóta várt álom, mások rettegnek tőle. Sokan pár hét alatt megszervezik, mások már egy évvel korábban elkezdik szervezni. Lehet világraszólóan csillogó, és lehet egészen visszafogott - a lényeg úgyis az, ami utána következik: a közös élet.

Gönczi Gábor otthon van az esküvőkben, hogy mennyire, azt pár hónappal ezelőtt megjelent, zenésztársával és barátjával, Csikós Balázssal közösen írt könyve, a Bazi nagy esküvőskönyv is bizonyítja. Az RTL Klub műsorvezetőjének így feltettünk 10 kérdést esküvő témában, amire kaptunk is 10 érzést.

 

gonczigabor2

 

"Balával (Csikós Balázs, a Smile Rock Circus vezetője - a szerk.) nagyjából félezer esküvőt néztünk végig díszpáholyból. Ahogy a könyvünkben is leírtuk, mi már az első pillanatban megmondjuk, hogy a házasság tartós lesz-e. Minden titok ott van két ember egymásra nézésében, abban, ahogyan az esküvőjüket szervezik, és ahogyan megélik azt" - mondja Gábor, aki 2007-ben vette feleségül párját, Tatár Csillát.

"Egy jó esküvő valamennyi titka elfért egy közepes méretű könyvben. A jó házasság titkát ezzel szemben írók, költők, filozófusok, pszichológusok, pszichiáterek, ügyvédek és büntetőbírók milliói próbálták már megfejteni... Tök őszintén: nem tudom, mi a jó házasság titka. De az már egy jó alap, ha nem próbáljuk meg mindenáron megváltoztatni azt, akibe valamiért beleszerettünk."

 

Ha kíváncsi vagy Gönczi Gábor minden válaszára, töltsd ki Te is "10 kérdés, 10 érzés" tesztünket a Randivonalon!