Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Boros programok a finom nedűk kedvelőinek

Hévízi Borünnep
2019.08.16. – 2019.08.20. @Hévíz, Festetics tér, Deák tér

Idén immár hatodik alkalommal kerül megrendezésre a hévízi Borünnep, amely nem csak a borkedvelőket várja. A ma már országos hírnévre szert tett rendezvénysorozat a térségben egyedülálló kulturális és gasztronómiai kínálattal várja a látogatókat. A hazai nagy borvidékek képviselői mellett természetesen a zalai kisebb-nagyobb borászatok is bemutatkoznak a többnapos programsorozaton. Az érdeklődők prémium borokat kóstolhatnak, étkek sokaságát próbálhatják ki, emlékként pedig Hévízi Borünnepes pohárral gazdagodhatnak, melyből kortyolgatva otthon is bármikor visszaidézhetik a felejthetetlen napok élményeit!

A részletekért kattints IDE!

HeviziBorunnep.[1]

 

Balatonfüredi Borhetek
2019.08.09. – 2019.09.01. @Balatonfüred, Tagore sétány

Balatonfüred legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválját 2019-ben augusztus 9. és szeptember 1. között rendezik meg a Tagore sétányon. Huszonöt borász települ ki, az első boros pavilon, a hagyományoknak megfelelően idén is az év borászáé, azaz Kálmán Józsefé. A borvidék legjobb nedűi, harminc fajtából származó, közel háromszáz féle bor, köztük rozék, gyöngyöző borok, az elnyűhetetlen rizlingek és persze a díjnyertes borok. A Borhetek gasztronómiai fesztivál ideje alatt minden este ingyenes koncertek várják az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

BalatonfuresdiBorhetek

 

Párban jó programot tervezni! Ismerkedj online társkeresőinkkel!

 

Őrült Hajók Versenye
2019.08.16. – 2019.08.17. @Harta – Dunapart

Kétnapos mini fesztivál festői környezetben, csudajó koncertekkel, csomó értelmes-értelmetlen programmal, és a jó öreg Dunával! Idén is a legőrültebb tákolmányok, úszó alkalmatosságok szelik a Duna vizét, vagy süllyednek alá. 2019. augusztus 16-17-én újra Őrült Hajók Vesenye! A szomjasakat a sörkert és a borutca, az éheseket hartai kolbász, a gasztro sarok és még sok más finomság várja. Éjszaka pedig a Duna vizén mécses úsztatás, a parton giga tábortűz várja az érdeklődőket.

A részletekért kattints IDE!

OrultHajokVersenye

 

Festetics Vágta
2019.08.18. @Gyenesdiás

2019-ben Gyenesdiáson a hagyományos, visszatérő programok mellett ismét neves rendezvénnyel várják a szervezők a vendégeket, érdeklődőket. Gyenesdiás újból otthont ad majd a Festetics Vágtának, mely a Nemzeti Vágta regionális előfutama. A programokban a fő irányvonal természetesen a ló és a lovas kultúra, de számos új program is várja az érdeklődőket. A versenynapot megelőzően augusztus 16-17-én a Helikon Kastélymúzeum sokszínű rendezvényén a magyar lovas kultúra értékeivel ismerkedhetnek meg a Festetics-kastély parkjába látogató vendégek.

A részletekért kattints IDE!

FesteticsVagta

 

Székesfehérvári Királyi Napok
2019.08.09. – 2019.08.20. @Székesfehérvár

A Szent István ünnepe köré szervezett tizenkét napos rendezvénysorozat a történelmi főváros legfontosabb eseménye, amely 2019. augusztus 9–20 között igazi kulturális csemegékkel várja a fehérváriakat és a városba látogatókat. Középkori vásári hangulat, izgalmas, korhű játékok, fényjátékok, fölénk magasodó óriásbábok, IV. Béla királlyá koronázásának ceremóniája, könnyű- és katonazenei koncertek, a nemzetközi néptáncfesztivál színes forgataga – páratlan eseménysorozat minden korosztálynak!

A részletekért kattints IDE!

SzekesfehervariKiralyiNapok

 

Éld át a legjobb fesztivál programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra diplomás társkeresőink között!

 

Borszerda A Vasarely Múzeumban
2019.08.14. @Budapest, Vasarely Múzeum

A Vasarely Múzeumba tesz kitérőt a Nemzeti Galéria Borszerda-sorozata augusztus 14-én. Amellett, hogy az Etyeki Borkúria jóvoltából koccinthatunk majd, izgalmas tárlatvezetéseken és workshopokon is részt vehetünk, miközben élőzene szól a háttérben.

A részletekért kattints IDE!

Borszerda.[1]