Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Ez a hétvége a gyermekeké!

Orbán-napi ünnep
2016.05.28-29. @Hajós, Pincefalu

Az egész évben nyugalmas és csendes pincefalu májusban megtelik élettel és vidámsággal. Ilyenkor a hajósiak a borünnepre érkező vendégekkel együtt tisztelegnek a borászok védőszentje, Szent Orbán előtt. A borünnep két napján kézműves vásár, borutca és gyermekjátszótér működik. Hajós és a pincefalu között kisvonat közlekedik, továbbá rengeteg fellépő szórakoztatja majd az ide látogatókat. 

26. Nemzetközi Gyermeknap
2016.05.28-29. @Budapest, Városliget

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1990 óta szervezi Budapest Főváros Önkormányzatával közösen a Városligeti Gyermeknapot. A szervezők számára a kezdetektől fontos volt, hogy ezzel a rendezvénnyel több százezer hátrányos helyzetű gyermek és családja számára nyújtsanak színvonalas, kulturált, ingyenes programot, akiknek erre másképp nem lenne lehetőségük.

A Gyermekmentő és a Főváros szponzorok bevonásával finanszírozza a gyermeknapi rendezvényt.A már hagyományos és igen népszerű programra tavaly közel 400 000 gyermek és felnőtt látogatott ki a Városligetbe. A széles programkínálat mellett vásárosok és kereskedők különleges, kedvező árú portékákkal várják a látogatókat.

I. Balatoni Bringás Piknik
2016.05.28. @Balatonlelle, Móló sétány

Hogy miért érdemes eljönni? Mert egy felejthetetlen  élményt nyújthat kellemes környezetben, ez a programokban gazdag esemény. Lesz Oldtimer kerékpár bemutató és tájékozódási kerékpár verseny is la május 28-án, 11 és 22 óra között zajló bringás pikniken a balatonlellei Hajóállomáson.

Szent Orbán Borünnep
2016.05.28. @Velence, Bence-hegy

Remek hangulat, két színpadon egész nap koncertek, Piknik Pont a Vörösmarty pincénél, kiváló borok, ínycsiklandó ételek, borbemutatók, borrendek felvonulása, kézműves kirakodóvásár. Ez és még sok más hasonló program várja az el látogatókat.

 Vál-völgyi Zsúr
2016.05.28-29. @Alcsútdoboz, Alcsúti Arborétum

Idén emeltük a tétet és kétnapos gasztrofesztiválra hívunk Benneteket, a festői Alcsúti Arborétumban! Főszerepben továbbra is a Vál-völgyében élő kistermelők, manufaktúrák és kézműves termékeik!

Továbbá gyermekeknek, fiataloknak és felnőtteknek szóló színpadi programokkal, helyi és országosan ismert fellépőkkel várunk mindenkit!
Gyermeknap Esztergomban
2016.05.29. @Esztergom, Rugby Club Hotel

Május utolsó vasárnapján felejthetetlen gyermeknapi kavalkáddal kedveskedik a Esztergom városa  a gyerekeknek. Egész nap zene, fellépők, ugrálóvárak, körhinták, kézműves foglalkoztató, játszóház kicsiknek.
Éld át a legjobb programokat egy igazi társ oldalán! Találj párra éppen online társkeresőink között!