Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Nincs vége a majálissal!

Városalapítók Napja és a XVII. Országos Rétes- és Gasztronómiai Fesztivál
2016.05.20-22. @Kiskőrös, Petőfi tér
 

Az eseményen a régi korok hangulatát idéző rétes készítés mellett, a modern és a tradicionális magyar konyha remekei, valamint a környék borászatai is megjelennek. 


Több mint ötven kézműves és gasztro kiállítóval, változatos programokkal, színvonalas színpadi fellépésekkel várjuk az érdeklődőket! 
Főbb fellépők lesznek: Korda György és Balázs Klári, Dj. Dominique, Kis Grófo, Children of Distance, és a Csík Zenekar koncertje Rúzsa Magdi és a Fitos Dezső Társulat vendégszereplésével. 


 
Mátrai Május, nagy kóstoló
2016.05.21. @Budapest, Sofitel Budapest
 

A Mátrai Május rendezvénysorozat legnagyobb, budapesti állomása! 30 mátrai borászat bemutatója a Hotel Sofitel Lánchídra néző Bellevue Termeiben! Gyere és kóstold korlátlanul a mátrai borvidék legjobb borait, a hársoktól a cabernet-ig, miközben a borok mellett a csodálatos dunai panorámában gyönyörködsz…Dog Chow- Frisbee Kupa
2016.05.21. @ Budapest, Népliget, Strázsa Kutyaiskola
 

A DOG CHOW® Frisbee Kupa során különböző kutyás frizbis számokban mérhetik össze tudásukat a versenyzők. A kutyás frizbit minden évben nagy érdeklődés övezi, hiszen a versenyzők és a nézők számára egyaránt élvezetes, látványos sportesemény.

Ráadásul az egész napos frizbi bemutatók mellett más érdekes kutyás programok is várják a nézőket, kutyabarátokat. A gyerekek számára arcfestéssel és más szórakoztató kézműves foglalkozásokkal készülnek a szervezők, így minden korosztály számára nagyszerű hétvégi programnak ígérkezik a kutyás frizbi.

Országos Tavaszi Kaktuszkiállítás és –vásár a Füvészkertben
2016.05.20-22. @Budapest, ELTE Füvészkert
 

A Magyar Kaktuszgyűjtők Országos Egyesülete rendezvényén a Notocactusok mellett több száz kaktuszfaj tüskés oszlopai, gömbjei, liánok és kavicsok, pozsgások, tillandsiák és más szárazságtűrő növények is láthatóak lesznek. 

A több napos rendezvény során ismeretterjesztő előadások és szaktanácsadás is várja a látogatókat, a legkisebbek pedig játékos programokban vehetnek részt, hogy még élvezetesebb legyen a pampák bebarangolása. A kiállításon a hazai kaktuszkertészetek legjava is jelen lesz izgalmas és változatos növénykínálatukkal.

Kiváló programok várnak rád, vegyél részt rajtuk te is a kedveseddel! Ha nincs még párod nézz szét budapesti társkeresőink között!