Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Contact Card BiztosRandi est, avagy szerelem első kártyára!

Kevés dolgot veszünk annyira komolyan, mint a játékot! Hozd el gyermeki lelkesedésed és kapcsolódj velünk! Különleges randiprogramunkon kötetlenül, játékos keretek között ismerkedhetsz igényes egyedülállókkal egy zárt körű eseményen, ahol nem maradsz majd szomjas sem!

Mindannyian ismerjük azokat a kínos randiszituációkat, amikor sablon kérdések, unalmas válaszok repkednek, vallatásba, vagy állásinterjúba megy át egy kötetlennek induló beszélgetés. Nos itt ilyen GARANTÁLTAN NEM LESZ!

Lesznek viszont igényes egyedülállók egy szuper környezetben, akik készen állnak, hogy kiterítsék lapjaikat és Téged megismerve engedjék, hogy Te is olvass a soraik között!Időpont: 2023. szeptember 22. péntek, 18:30-tól

Az est menete:

18:30. Érkezés, regisztráció, welcome drink.

19:00-21:00 Vezetett BiztosRandi, a Contact Card- Mondj 3 dolgot randikártyákkal.

21:00-tól kötetlen ismerkedés, beszélgetés, így, ha megtetszett Valaki, máris következhet egy második randi! Amennyiben nincs merszed kezdeményezni a folytatást, akkor is számíthatsz ránk, segítünk!

 

Részvételi díj: 6.990 Ft, mely tartalmazza az ÁFA-t és:

- A belépőt a randiestére.

- Egy welcome koktélt. (vagy alkoholmentes üdítőt.)

- A vezetett élményrandit és az ehhez szükséges randikártyákat.

- Ismerkedési lehetőséget igényes, szingli társaságban.

- A rendezvény zárt körű, exkluzív voltát.

- BiztosRandi kártyákat.

 

Az ár nem tartalmazza:

- a plusz étel és italfogyasztást.

 

A helyszínen 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Conctact Card- Mondj 3 dolgot randikártyákat, illetve 25% kedvezménnyel szerezheted be a szinglik kötelező olvasmányát, Bánitzky Kata: Társra vágyom, hol találom című könyvét is, melyet kérésedre a szerző dedikál majd!

Felhívjuk figyelmed, hogy a részvétel regisztrációhoz kötött, a létszám pedig limitált. Foglald hát le helyed mihamarabb, nehogy lemaradj az első, hiánypótló, formabontó, egyedi és különleges randieseményről!

További információ és jelentkezés a Biztosrandi oldalán, kattints a linkre!