Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Évkezdő programok

5. Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál
2020.01.12. @Budapest, Hungexpo

Január 12-én már ötödik alkalommal rendezik meg a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivált, ahol bárki bizonyíthatja, hogy aki igazán szeret futni, annak a hideg sem jelenthet akadályt. A Hungexpo környékén haladó útvonalon lesz aszfalt, beton, fű és föld, az esetleges téli útviszonyok miatt pedig jeges, havas szakaszok is előfordulhatnak, ezért érdemes ennek megfelelően készülni.

A részletekért kattints IDE!

Futas.[3]

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

Törökország 4 Égtája Vacsorasorozat – Fekete-Tenger
2020.01.10. @Budapest, Borganika Studio

Mit esznek az Égei- vagy akár a Fekete-tengernél, és miben különböznek a délkeleti régió ételei Belső-Anatóliáétól? A Nar Gourmet és a Borganika új programsorozata minden hónapban Törökország 1-1 régiójának konyháját fogja bemutatni. Vegyél részt te is ezen a remek vacsorasorozaton, ahol az első megálló Északkelet-Törökország fekete-tengeri vidéke lesz.

A részletekért kattints IDE!

Vacsorasorozat

 

12 Éves a Budapest Jazz Club
2020.01.11. @Budapest, Budapest Jazz Club

A Budapest Jazz Club 12. születésnapján a hazai jazz kiemelkedő formációi teszik tiszteletüket. Mint minden korábbi alkalommal, a belépés ez alkalommal is ingyenes! A születésnapra egyaránt invitálják a klub visszatérő és új vendégeit, a szakma képviselőit és persze a klubban az elmúlt több évek több ezer koncertjén közreműködő zenészeket.

A részletekért kattints IDE!

BudapestJazzClub


Szeretnél részt venni a legjobb téli élményeken, de nincs még párod? Nézd meg budapesti társkeresőinket!


Bagel, Babka, Barhesz, Pita Workshop

2020.01.07. @Budapest, Édesem

Egyszerre többféle péksütemény készítését is megtanulhatják az érdeklődők az Édesem következő workshopján. A január 7-i alkalmon a bagel, a babka, a barhesz és a pita is terítékre kerül. Az Édesem workshopjai meghitt, kis létszámban zajlanak, ezért érdemes most is gyorsan lecsapni a lehetőségre, hiszen 4 fő vehet részt a foglalkozáson.

A részletekért kattints IDE!

babka