Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Színes szilveszteri programok

Szilveszteri Bűvész és Mentál Show
2019.12.31. @Budapest, Bűvész Színház

Varázsold át magad az újévbe egy csodálatos bűvészshow keretében. Elképesztő trükkök, sok meglepetés és fantasztikus élmény vár. Damien White szilveszteri bűvész és mentál műsora garantálja, hogy varázslatosan teljen az év utolsó napja is!

A részletekért kattints IDE!

BuveszShow

 

Szilveszteri Sétahajózás és Vacsora Budapesten
2019.12.31. – 2020.01.01. @Budapest

Vegyél részt te is egy varázslatos szilveszteri sétahajózáson, ahol a hangulatot a díjnyertes Hungária Zenekar és Népi együttes biztosítja. A táncos előadás lehetőséget nyújt arra, hogy belátást nyerj Magyarország népzenei múltjába a zenén, a táncon és a ruhaviseleten keresztül.

A részletekért kattints IDE!

Hajokazas


Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!


Dancing Queen Szilveszteri Bál – 2019 Hilton Budapest

2019.12.31. – 2020.01.01. @Budapest, Hilton Budapest

Köszöntsd az új évet a Hilton Budapest „Dancing Queen” bálján, ahol ünnepi vacsora menüvel, korlátlan bor-, sör- és üdítőfogyasztással várnak majd a szervezők. Sári Évi főszereplésével egy látványos ABBA show-nak is részese lehetsz, ezt követően pedig a Sunny Dance Band nemzetközi slágerekkel csábít majd a táncparkettre a hajnalig tartó mulatságon.

A részletekért kattints IDE!

Hilton


Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotel báltermében
2019.12.31. – 2020.01.01. @Budapest, Marriott Hotel

Látványos, egyedülálló revü várja vendégeket világslágerekkel, latin zenével és musicalrészletekkel a Musical Szilveszteren a Budapest Marriott Hotel báltermében. A sztárvendég Franciaországból Kaël és Emma REY lesz, mögöttük pedig a show táncosai teszik felejthetetlenné a műsort és az estét.

A részletekért kattints IDE!

MusicalSzilveszter.[1]


Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!


Szilveszteri Retro Mánia Slágerparti

2019.12.31. – 2020.01.01. @Budapest, Glob Royal Mulató

2019-ben is egy jó Szilveszteri retro disco party-t, retro bulit keresel Budapesten? Táncolnál egy nagyot, de egy picit úgy érzed, hogy már kiöregedtél a disco-k világából? Félsz, hogy egy olyan buliba csöppensz, ahol a nagy tömegben, 20 évesek között kell keresned a helyed? Ha Te is a Sláger FM-et hallgatod, ha szeretted a 90-es években Total Dance Fesztivált, akkor a legjobb helyen jársz! RETRO MÁNIA Szilveszteri slágerpartija, Budapesten, Óbudán, a Glob Royal Clubban. Valószínűleg ez a buli lesz Budapest Retro Szilveszteri Partyja!

A részletekért kattints IDE!

RetroManiaSzilveszter