Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Fergeteges szilveszteri programok

Budapest Swing, Jazz, Funky Szilveszter
2018.12.31. @Budapest, Bálna Bistro

Magyarország első számú Swing énekese, Gájer Bálint és az ország legbulisabb Swing zenekara, a Catsby Band, valamint Eliza Bliss hegedűművész egy helyen derít jókedvre minden érdeklődőt Szilveszter éjszaka a Bálnában. A “magyar Michael Buble” – Gájer Bálint és a Parov Stelar stílus jegyében zenélő Catsby Band, valamint Eliza Bliss elektromos mélyhegedűjén felcsendülő ismert dallamok garancia egy felejthetetlen szilveszteri bulira. A fellépők után DJ Tégla & DJ Dave-S a legnagyobb Soul, pop, R&B, funky és jazz slágerekkel táncoltat át minden résztvevőt 2019-be.

A részletekért kattints IDE!

GajerBalint

 

Palack Szilveszter a Gellért Téren
2018.12.31. @Budapest, Szent Gellért tér 3.

Búcsúztassuk együtt az óévet! Amire biztosan számíthatsz, ha ellátogatsz a Gellért térre: bor, pezsgő, pálinka, koktélok, asztalon táncolás, tombola, finom fogások, mindezek mellett pedig DJ pörgeti a retro és napjaink sláger zenéit. A szervezők csak erre az estére külön kedvezményes itallappal készülnek, ezért szedd össze a barátaidat és mulassatok egy nagyot a Gellért téren Szilveszter éjjelén.

A részletekért kattints IDE!

PalackSzilveszter

 

Nincs kivel közös programot tervezni? Nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

Szilveszter a Spoon Hajón
2018.12.31. @Budapest, Vigadó tér 3-as kikötő

Három terem - három hangulat! Szűcs Róbert, a Spoon étterem séfje 4 fogásos menüvel készül, helyszínen választható fogásokkal, éjfélkor pedig malacsülttel és lencsefőzelékkel várja az érdeklődőket, hogy mindenki számára, aki Szilveszter éjjelén részt vesz a bulin, jól induljon az újév! A szilveszteri partin lesz ínycsiklandó vacsora, de táncos mulatság is hajnalig! Legyél te is a Spoon vendége az év utolsó napján! A jó hangulatról a Swing Business partizenekar, Báder Róber cigányzenekara és Dj Frank karaoke partija gondoskodik.

A részletekért kattints IDE!

SpoonSzilveszter

 

Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotelben
2018.12.31. @Budapest, Marriott Hotel

Látványos, egyedülálló revü vár mindenkit a Musical Szilveszteren, ahol világslágerekkel, latin zenével és musicalrészletekkel teszik felejthetetlenné az év utolsó napját. Sztárvendég lesz Franciaországból Kaël és Emma REY, mögöttük pedig a show táncosai teszik még érdekesebbé a műsort és az estét. Az est folyamán lesz gálavacsora, egész éjjel korlátlan koktél- és töményital fogyasztás a koktélbárban, fantasztikus élő zenei program, a Budapest Marriott Hotel üvegfalú bálterméből pedig káprázatos kilátás nyílik a budai várra.

A részletekért kattints IDE!

MusicalSzilveszter

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét éppen online társkeresőink között!

 

Szilveszteri Retro Party
2018.12.31. @Budapest, Sashalmi téri Közösségi Ház

Az elmúlt évek nagysikerű szilveszteri bulijai után idén ismét lesz Szilveszteri Retro Party! Ha igazi kikapcsolódásra vágysz, gyere és bulizd ki magad! A 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb hazai és külföldi slágerei DJ Tica-val! Kulturált társaság, házibuli hangulat, 30-50 éves korosztály! Táncolj és énekelj önfeledten a legismertebb retro slágerekre! Éld át Te is a retro party különleges szilveszteri hangulatát!

A részletekért kattints IDE!

RetroParty

 

PAW – Szilveszter, Matrix Party
2018.12.31. @Budapest, Fáklya Klub

Táncold át magad egy csodálatos világba a PAW - Party Time, Salsa Alliance partyján, táncos ismerőseiddel, majd koccints, egyél-igyál és mulass egy jót! A társastáncosokat 20:00-tól, a többi táncstílus táncosait 22:00-tól egészen hajnal 5:00-ig várják a szervezők!

A részletekért kattints IDE!

PAWSzilveszter

 

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon, nézz szét fényképes társkeresőink között!