Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Bor- és gasztronómiai parádé

 
Pörkölt Parádé
2016.09.17-18. @Budapest, Városligeti napozórét

Szeptember 17-én és 18-án mindenkit szeretettel várnak a Pörkölt Parádéra. Mindkét nap vidámpark, kirakodó vásár, gyermekprogramok, hazai ízek és kézművesek várják a kedves vendégeket! Gyermek hinták, dodgem, hullámvasút, ugrálóvár, szimulátor, show műsor.  Szórakozás az egész családnak! A rendezvény a csodálatos budapesti Városligetben, a Vajdahunyad Várát körbe ölelő területen kerül megrendezésre.



Prklt Pard


Szívesen részt vennél a gasztroélményeken, de nincs kivel elmenned? Nézz szét budapesti társkeresőink között!
 
 
Szegedi Bortér
2016.09.14-18. @Szeged

Szeged a Borértők Városa - a város, ahol az ország legnagyobb borfesztiválját rendezik évről évre, annak dacára, hogy nem egy klasszikus bortermő vidék. Ebben a remek, gasztro-kulturálisan fogékony közegben rendezik meg immáron hatodik éve a Bor Teret, amely szenzációs ízeivel, első osztályú pincészeteivel és semmi máshoz nem fogható milliőjével a régió egyik kedvenc fesztiváljává nőtte ki magát. Az idei rendezvényen olyan zenei és kulturális csemegékkel várják a Nagyérdeműt, mint a Szegedi Szimfonikus Zenekar fellépése, a napi programokat záró Il Silencio Fúvós Quartett vagy a borászatot a különféle képzőművészeti stílusokban megjelenítő állandó kiállítással.




Szegedi Bortr

Várnak a remek szegedi gasztro élmények, de nincs kivel elmenned? Nézz szét szegedi társkeresőink között!


 
Balatoni Hajós Fesztivál és Kulturális Napok
2016.09.17-18. @Siófok, hajóállomás

A nyár utolsó igazi balatoni fesztiválja! Szeptember 17-én és 18-án is fergeteges programokkal várja Siófok az ide látogatókat. A Balatoni Hajós Napok keretében ismét megtelik a part zenével, tánccal, illetve gyerek- és felnőtt szórakozási lehetőségekkel. Változatos koncertek, sétahajózás, kézműves- és gyermekprogramok, kiállítások a siófoki kikötőben!




Hajs Fesztivl
 

 

Szekszárdi Szüreti Napok
2016.09.15-18. @Szekszárd

Négy napon át igényes programokkal, kiállításokkal, koncertekkel, borkóstolóval, a tájegységre jellemző ételkínálattal várják a városba látogató vendégeket. Hivatásos művészek mellett sokféle műfajban amatőr művészeti csoportok, alternatív zenekarok, disco szórakoztatják a közönséget. A rendezvény leglátványosabb eseménye a szombat délutáni Szüreti felvonulás. A menetben megjelennek a szürettel kapcsolatos eszközök, hagyományok, színpompás viseletek, civilek, néptáncegyüttesek és intézmények kreatív formációi.




Szekszrdi Szreti Napok
 
 
Kálibuli
2016.09.17. @Köveskál

Nem csak a település éttermei készülnek különleges menükkel, de a Balaton-felvidék ismert borászai is. Napközben élőzene, kulturális és gyerekprogramok állnak a menün, este pedig koncert a Budapest Bár és Bangó Margit kettősével és Little G. Weevillel. Aki fesztiválozott már valaha, tudja, hogy bár nagy élményekkel lehet közben gazdagodni, ez nem egy pihentető műfaj. A Kálibulin viszont 2016 minden nyári megpróbáltatását el lehet engedni egy tökéletes nyárbúcsúztatóval.




Klibuli
 
 
Romantikus reformkor
2016.09.16-18. @Balatonfüred

A Romantikus Reformkor programjai ismét időutazásra invitálnak bennünket, melynek idén fő témája az Ifjúság lesz! A korhű viseletbe öltözött hagyományőrzők társaságában sétát tehetünk a nagy múltú épületek között, ahol a századforduló időszakában neves társadalmi események zajlottak, illetve hazánk nagy költői és írói is megfordultak. Kulturális és gasztronómiai programok is várják a látogatókat. Az 1800-as évek hangulatát eleveníti fel a népművészeti és iparművészeti vásár is, csakúgy mint a város éttermeiben kínált eredeti receptek szerint elkészített reformkori étkek is.




Romantikus Reformkor

Éld át a legjobb balatoni szüreti programokat egy igazi társ oldalán! Találd meg az igazit elit társkeresőink között!