Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Lánykérés a Kecskeméti Nemzeti Színház színpadán

 
Május végén a Kecskeméti Nemzeti Színház elbúcsúztatta a Bánk bán opera-keresztmetszet + balett előadását. A társulat és a közönség mégsem ezt vitte magával legmaradandóbb emlékképként, hanem azt a különleges néhány percet, amely a szünetben, a két felvonás között zajlott.

Laczák Boglárka és Bognár Szabolcs, az opera-keresztmetszet két vendégművésze, Petúr bán és Gertrúd megszemélyesítői a Bánk bán ideje alatt, a Kecskeméti Nemzeti Színház falai között ismerkedtek meg és szerettek egymásba. A társulat szemtanúja volt, hogyan bontakozott ki köztük ez a varázslatos szerelem, Bognár Szabolcsnak köszönhetően pedig részesei lehettünk életük egyik legfontosabb pillanatának, a lánykérésnek is.

Az ifjú menyasszony mit sem tudott szerelme tervéről, a társulat többi tagja azonban izgatottan várta a május 28-ai előadás végét. A tapsrendet megszakítva, Pölös János művészeti titkár közreműködésével, a Bánk bán család és az utolsó előadás közönsége előtt megtörtént a lánykérés.

Nézd meg az alábbi videót és meríts ötletet te is a lánykéréshez!

gyr2


A korábbi lánykérős videókat IDE kattintva nézheted meg!