Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Mikulásprogramok az egész családnak

Mikulástúra a Baradla-barlangban
2016.11.28. - 2016.12.06. @Jósvafő, Baradla-barlang

A Baradla-barlang jósvafői rövidtúra szakaszán a családok egy különleges barlangtúrán találkozhatnak a Mikulással, aki természetesen csomaggal kedveskedik a résztvevőknek. A gyerekek játékos feladatok megoldásával jutnak el az Óriások terméig, ahol dallal hívogatják elő a Télapót. A barlangtúra után közös fénykép készítésére is lehetőség nyílik a Mikulás szánkója mellett.




Baradla Barlag

 
Mikulás nap a Hadtörténeti Múzeumban
2016.12.06. @Budapest, Kapisztrán tér 2-4.

December 6-án színes programokkal, tárlatvezetéssel és hosszabbított nyitva tartással várnak minden kedves érdeklődőt a Hadtörténeti Múzeumba! A Hunyadiak fegyverben című páncéltörténeti kiállítást 10.00, 14.00 valamint 16.00 órakor tárlatvezetéssel tekinthetik meg a látogatók. A gyermekek a Márványteremben lovagi párviadalon és kézműves foglalkozáson vehetnek részt. A rendezvény ingyenesen látogatható!




Hadtrtneti Muzeum_2
 
 
Mikulásfalva – Nagykarácsony
2016.11.13. – 2016.12.18. @Nagykarácsony

Immár 21 éve várja a látogatókat a Mikulás Nagykarácsonyban, ahol számos apró és nagyobb csodahelyszín vár: látogass el a manók kedvenc helyére, a játékok birodalmába a Játszóházban és az Ugráldában, de felülhetsz a Mikulás kisvonatára is. Meglátogathatjátok a Szeretetpostát, ahova minden évben ezer és ezer levél érkezik, hogy rápecsételjék az adventi pecsétet. Küldhetsz Te is levelet szeretteidnek, családodnak!




Mikulsfalva
 
 
Mikulásvonat a Mátravasúton
2016.12.10. – 2016.12.11. @Gyöngyös

Ha egy igazán hangulatos Mikulás programot keresel, figyelmedbe ajánljuk a gyöngyösi Mikulásvonatot. A Mikulás és a krampuszok forró teát és szaloncukrot fognak osztogatni és lehetőség lesz a Mikulással közös fotó elkészítésére is. A vonatok indulása: 10.00 és 12.30 órakor.




Mikulsvonat
 
 
IX. Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál
2016.12.09-11. @Gyula

Mézeskalácsosság, méhészet, gasztronómiai élmények és turisztikai látványosság várja az érdeklődőket, idén kilencedik alkalommal. Három nap, amikor minden a mézről szól. Egy hosszú hétvégén át, számtalan helyszínen, csábítják a látogatókat mézédes élvezetekre: méz, mézeskalács, cukrászati különlegességek bemutatójára, kóstolására és vásárára. Méhészeti kiállítás és vásár, mézzel készített különleges ételek készítése, kóstolása is a program része.

 

Mzeskalcs
Remek Mikulás programok várnak rád, de egyedül nem szeretnél részt venni rajtuk? Nézd meg diplomás társkeresőinket!