Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Oszd meg velünk utazási szokásaidat és nyerj wellness hétvégét a Neckermann jóvoltából!

Oszd meg velünk utazási szokásaidat és nyerd meg a 2 főre szóló wellness hétvégét a Danubius Health Spa Resort Hévíz Superior 4*-ban, félpanziós ellátással a Neckermann jóvoltából!

 

A nyereményjátékot (továbbiakban „Játék”) a Randivonalat is üzemeltető Dating Central Europe Zrt. szervezi (továbbiakban Szervező).

A nyereményjáték időszaka: 2016.09.30 - 10.09-ig. 
A sorsolás időpontja: 2016. október 10-én.
A nyeremény: 2 főre szóló wellness hétvége a Danubius Health Spa Resort Hévíz Superior 4*-ban, félpanziós ellátással a N-UR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. jóvoltából

A nyereményjátékban minden korábban és újonnan randivonal.hu-ra regisztrált társkereső részt vesz, aki a játék ideje alatt (2016.09.30-10.09-ig) kitölti az utazási szokásokkal kapcsolatos kérdőívet (https://goo.gl/forms/joJrTDEaJ4s8Z2Ec2) és annak végén megadja e-mail címét és teljes nevét. A nyereményjáték utolsó napjáig kell beérkeznie a kitöltött űrlapoknak, melyeket a Google rendszerével hoztunk létre, ezért a Google ezen szolgáltatásával kapcsolatos esetleges problémákért a Dating Central Europe Zrt. nem felelős. 
A nyereményjátékban nem vehetnek részt a Dating Central Europe Zrt. és az N-UR-Neckermann-utazás Szolgáltató Kft. munkavállalói, és azok családtagjai sem.

A kérdőív kitöltése önkéntes és anonim. A beérkezett adatokat kutatási és marketing célokra használjuk fel és csak azon kérdőív kitöltők adatait adjuk át az N-UR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft.-nek, akik részt kívánnak venni a nyereményjátékban és megadják a kérdőív utolsó oldalán email címüket, nevüket így beegyezve abba, hogy a N-UR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft.-től is kaphassanak kereskedelmi tartalmú elektronikus leveleket. 
A kérdőívet kitöltők között 1 nyertes és 2 pótnyertes kerül kisorsolásra random szám generálásával. A nyertes 2 főre szóló wellness hétvégére jogosító vouchert nyer, melyet a Danubius Health Spa Resort Hévíz Superior 4*-ban használhat fel a szabad helyek függvényében, kiemelt időszakon kívül. A nyeremény félpanziós ellátást tartalmaz, az utazási költségeket viszont minden esetben a nyertesnek kell állnia. A voucher 2017. március 31-ig használható fel.

Fenntartjuk a jogot, hogy a nyertesnek a vouchert személyesen adjuk át a Dating Central Europe Zrt. irodájának helyén, az átadásról kép és hang anyag készüljön, melyet a szervező kereskedelmi és marketing célokra felhasználhat. 

Az adatok (e-mail cím és név) megadásával a kérdőívet kitöltő hozzájárul és elfogadja fentieket.

A nyeremény nem névre szóló. 
A nyeremény készpénzre nem váltható, nem becserélhető. 
A nyertesek a nyeremény átvételéhez szükséges információt a megadott e-mail címükre küldött ún. nyereményértesítő e-mailben kapják meg 2016.10.10. 12:00 óráig, mely tartalmazza azt is, hogy milyen adatot szükséges megadniuk a nyereményük átvételéhez (pl. adószám). Amennyiben a nyertes a megadott e-mail címét és egyéb adatát nem helyesen adta meg, vagy azon nem elérhető, a nyeremény átadását Szervező megtagadhatja. A nyertesnek 5 munkanap áll rendelkezésére, hogy jelentkezzen a nyereményéért. Amennyiben nem érhető el, úgy a pótnyertes lesz a nyertes, akinek szintén 5 munkanapja van arra, hogy értesítésünkre válaszolva jelentkezzen, és így tovább. 
A Szervező adatvédelmi nyilatkozatát ide kattintva találja. 
Szervező nyeremenyjatek@randiszolgalat.hu e-mail címről kommunikál a nyertesekkel az adategyeztetés során.
Szervező csak a nyertes Játékosokat értesíti a játék lejárta után.


Jó játékot és sikeres ismerkedést kíván,
a Randivonal csapata

Budapest, 2016. szeptember 30.