Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tánc, futás és koktélok az éjszakában

Havana Club Mojito Fiesta

2015.07.11.

Belekóstolnál az eredeti kubai ételekbe és italokba? Régi vágyad, hogy megtanulj igazi Mojitot készíteni? Még sosem hallottál élőben kubai ütőhangszer bemutatót? Felfedeznéd a Salsa vagy a Rueda magával ragadó tánclépéseit és mozdulatait? Itt a tökéletes alkalom, hiszen a Havana Club rendezvényén most mindezt megteheted, képzeletben elrepülhetsz a kubai utcák forró, felejthetetlen forgatagába!

Szeretnél párban elmenni programokra? Nézd meg, ki keres éppen társat!

 

Abszolút szépség

2015.07.10.

A szentpétervári új akadémizmus a kilencvenes évek elején kapott szárnyra a nonkonformista orosz filozófus, képzőművész és teoretikus, Timur Novikov szellemi irányítása alatt. Míg a nyolcvanas években Novikov és „új művészei” az alternatív rock, a film és a színház területén tevékenykedtek, az 1989-ben megalapított „Új Művészeti Akadémia” a szépség fogalmát rehabilitálva a klasszicizmus és a historizmus esztétikai értékeihez, történeti formáihoz tért vissza, az érzékiség és a hedonizmus bűvöletében. Az önszerveződő művészeti akadémia hamarosan az orosz és a nemzetközi művészeti élet egyik fontos találkozóhelye, valamint az új, szabad szellemű Oroszország egyik szimbóluma lett.

Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni a programokon nézz szét elit társkeresőink között!

 

Jóga brunch a felhők felett

2015.07.11.

Szeretnéd a napod a topon kezdeni? Akkor csatlakozz egy jógára, a 360 Bar tetején. Szívd magadba a reggeli panorámát, érezd ahogy a friss energiák és a lomha downtempo-ütemek a fejed búbjáig megbizseregtetnek. A gyakorlás végén pedig csak süppedj bele egy szimpatikus nyugágyba, reggelizz egy jót, és élvezd a kilátást. Ászanák előtt és után: uborkás frissítők az asztalon.

Vegyél részt a legjobb eseményeken, a hozzád illő társ oldalán. Találj párra budapesti társkeresőink között!

 

Francia utcabál

2015.07.11.

A francia nemzeti ünnep alkalmából a Francia Intézet épülete előtti tér báli helyszínné alakul egy hangulatos est erejéig. A Budapesti Francia Intézet 2015-ben a Swingo Musette-et látja vendégül, hogy a közönség a legnagyobb francia és nemzetközi slágerekre bulizhasson.

 

 

Night Run – Éjszakai futás

2015.07.11.

A Night Run powered by Vodafone 4G Budapest egyik legizgalmasabb futóeseménye! Langyos nyáresti szellő, Európa egyik legszebb városának fényei, a Duna illata, a DJ által diktált tempo lüktetése, a rajt eufóriája, futás keresztül a váron, majd a rakparton, végül a célba érés öröme a Várkert Bazárban.