Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Programajánló

Imagine Dragons -  Smoking + Mirrors

2016.01.20. @Budapest Aréna


Az óriási várakozás után februárban megjelent Smoke + Mirrors albumával a slágerlisták legújabb kedvence, az Imagine Dragons európai koncertkörútra indult 2015 végén. Hazánk is szerepel a helyszínek között, az amerikai fenoménok 2016. január 20-án lépnek színpadra a Budapest Arénában!

A részletekért kattints IDE!
Etyeki Piknik
 
2016.01.23. @Etyek

Évente négy alkalommal, családiasabb hangulatban találkozhatnak az Újhegyen és a Szépvölgyben hazánk, és ezen belül Etyek gasztronómiai kincseivel.

A részletekért kattints IDE!
Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang

2016.01.28-31. @Miskolc


A Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában.

Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac és népművészeti vásár várja a vendégeket.

A részletekért kattints IDE!

 

NRC futás és véradás
@2016.01.23. @56-osok tere

Januárban a Nike+ Run Club a közös edzés mellett egy jótékony ügyet is támogat. A soron következő eseményen a Városligetből az Arena Plaza Jégteraszra futnak, ahol a Vöröskereszt szervezésében véradás lesz.


A részletekért kattints IDE!