Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Téli programok a kultúra és a gasztronómia kedvelőinek

Chinese New Year Street Food Festival 2019.
2019.01.25. – 2019.01.27. @Budapest, Millenáris Park

A háromnapos rendezvény a Millenáris Parkban ünnepi- és kulturális programok sorát vonultatja fel, mint például: panda-show, kultúrműsorok, hagyományos kínai orvoslás bemutató ingyenes diagnózissal és kezeléssel egybekötve, tea-szertartás, kungfu, tradicionális kínai ruhák, hagyományos kínai hangszerek, kalligráfia és festészet. A színpad közelében található street food standokon hat kínai étterem képviselteti magát, ahol frissen készítik az igazi, autentikus kínai ételeket. Aki eddig még nem jutott el a Monori Center nyaranta rendezett kínai street food fesztiváljára, itt most megkóstolhatja az ott kapható különlegességeket.

A részletekért kattints IDE!

kinaiujev2

 

Élménydús tél vár rád is! Találd meg a párod, hogy kettesben éljétek át a legjobb programokat! Nézz szét éppen online társkeresőink között!
 

Winelovers All Stars
2019.01.24. @Budapest, Danubius Hotel Gellért

Melyek voltak 2018 legkülönlegesebb borai? Melyek a profik kedvenc tételei? 2019 első Winelovers Afterwork-jén az óév csúcsborai kerülnek a középpontba. A Winelovers Nagykóstolókat rendszerint bortesztek előzik meg, ahol nemzetközi borakadémikusokból álló csapat keresi az adott tematikához illő legkiválóbb tételeket. A tesztek során közel 1000 palack közül kerültek ki a top tokaji, kékfrankos, rizling és bordói tételek, amelyek közül most 50-et ismét elhoznak nekünk, korlátlan kóstolási lehetőséggel.

A részletekért kattints IDE!

Winelovers.[1]

 

Ennio Morricone – 90. Jubileumi Exkluzív Koncert
2019.01.23. @Budapest, Papp László Budapest Sportaréna

Újabb nagyszabású koncertet ad Budapesten az idén 90. születésnapját ünneplő Ennio Morricone. Ennio Morricone számára hatalmas élmény volt a 60 Years of Music World Tour, amelynek keretében tavaly Budapestre is ellátogatott.  A kétszeres Oscar-díjas, Grammy- és Golden Globe-díjas zeneszerző novemberben ünnepli 90. születésnapját, és ezúttal is alkotásainak legjavát vonultatja fel 2019. január 23-án, este 8 órakor a Papp László Sportarénában.

A részletekért kattints IDE!

EnnioMorricone

 

Schindler Listája – 25. Évforduló
2019.01.27. @Budapest, Uránia Nemzeti Filmszínház

A Schindler listája című film egy limitált újra-bemutató keretében digitálisan felújított változatban kerül a vászonra a film premierjének 25. évfordulója alkalmából. A bemutató időpontja január 27-e, a holokauszt nemzetközi világnapja.

A részletekért kattints IDE!

Schindler

 

Érezd jól magad a programokon párban! Nézz szét budapesti társkeresőink között!

 

Főzőiskola Hévízen, Kerub Főzősuli és Élményvacsora a Brixben
2019.01.24. @Hévíz, Brix

Főzősuli és élményvacsora – igazi trendi program Hévízen! 2019. januártól indul a Brix főzősulija Hévízen! 6 héten át, 6 különféle tematikával, az ország különböző pontjairól meghívott Accent Hotels vendégséfjei által elkészített vacsorával várják a gasztronómiai különlegességeket kedvelő vendégeket. Ideális ötlet a konyhában otthonosan mozgóknak és a főzésben elmerülni vágyóknak egyaránt. Különböző nemzeti konyhák autentikus ételeinek elkészítése, praktikus tanácsokkal, főzési technikákkal, elméleti és gyakorlati ismeretekkel. Különleges ételek lépésről-lépésre történő elkészítése, élményvacsora elfogyasztása az ételekhez legjobban passzoló borokkal.

A részletekért kattints IDE!

Fozosuli