Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tökös és egyéb programok most hétvégére!

Whisky Show 2016
2016.10.28-29. @Budapest, Corinthia Hotel Budapest

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a Whisky Showt Budapesten. A legkiválóbb skót kevert és maláta whiskyk, az ír és amerikai whiskey-k, valamint a kanadai, japán és egyéb “egzotikus” whisky különlegességeket kóstolhat és vásárolhat, aki ellátogat.

 

 
whisky show 2016

 

Halloween food truck party a Gundel Kertben
2016.10.29-31. @Budapest, Gundel Kert

Október 29. és 31. között a hazai food truck társadalom legjobbjai beköltöznek az ország legnagyobb múltú éttermének meseszerű kertjébe. A guruló gasztronómia szülőhazájának egyik legőrültebb ünnepén a különleges finomságok mellett rengeteg gyermekprogrammal, utcazenésszel, este pedig bulival várjuk a látogatókat!


 
Food truck fesztivál


Budapest Töklámpás Fesztivál 2016

2016.10.29. @Budapest, Hősök tere

Tököt hozz, ne légy töketlen!!! Vigyél magaddal otthon faragott Halloween töklámpát és esetleg 1-3 konzervet vagy bármilyen tartós élelmiszert, ugyanis az összegyűlt ennivalót a Gyermekétkeztetési Alapítvány eljuttatni rászoruló gyerekek részére.

Vegyél részt te is a színes őszi programokon a megfelelő társ oldalán! Nézd meg budapesti társkeresőinket!


Ötödik Mádi HelloWine Party

2016.10.29. @Mád

Idén 5. alkalommal rendezik meg Mádon a HelloWine Partyt. Lesz töklámpás faragás kicsiknek és nagyoknak a Szent Tamás Pincészetnél, szellemtúra a Holdvölgy Pincelabirintusában, fáklyás dűlőtúra, és a nap végén a HelloWine Party. Jelmez viselése ajánlott! A részvételi díj a teljes programra felnőtteknek 6.500 Ft/fő, gyerekeknek 2.000 Ft/fő.

A részletekért kattints IDE!

 
hellwine party
 
 

Ötven helyszínen várja idén az érdeklődőket az Országos Rajzfilmünnep
2016.10.29. @országos

Négy éve született meg Rajzfilmünnep ötlete azzal a céllal, hogy minél több gyermek tapasztalhassa meg a közösségi filmnézés élményét. Az egynapos fesztivál sajátossága, hogy mindenkinek a lakóhelyén adja meg a lehetőséget a fesztivál kínálatából válogatva, hogy mit szeretnének megnézni például a helyi művelődési házban, gyerekkönyvtárban, vagy épp a moziban. Látható lesz többek között a Macskafogó, a Szaffi, a Ludas Matyi, a Vízipók-csodapók, A kockásfülű nyúl és a Vuk.

 

 
Rajzfilmünnep
 
 

Skandináv filmfesztivál
2016.10.26-30. @Budapest

Az ötnapos fesztivál a budapesti Art+Cinema artmoziban kapott helyet. Számos olyan játék-, dokumentum- és rövidfilmet vonultat fel, amelyet a hazai közönség most láthat először. Az idén a dán, svéd és norvég filmek mellett két finn alkotás is szerepel a műsorban. Látható lesz többek között 
a dán Holdhal, a svéd Csoda Viskanban, a norvég Tied vagyok, A Thule-akták és az Igaz, tiszta szerelem című film.

 

 


Nincs kivel részt venni az őszi programkavalkádon? Nézd meg éppen online társkeresőinket!