Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Tökös és egyéb programok mindenkinek

I. Nemzetek Sajtfesztiválja
2017.10.28. @Budapest, Hilton Budapest

365 különleges sajt a világ minden tájáról – „Kóstolj meg annyi sajtot, hogy az év minden napján meleg szívvel gondolhass vissza egyre!” – ezzel a mottóval rendezik meg idén első alkalommal hazánk legjelentősebb sajtfesztiválját október 28-án. A sajtkiállítás mellett idén 2. alkalommal mérettetnek meg a legfinomabb hazai sajtok a Magyar Sajtok Versenyén, valamint ünnepélyes keretek között megalapítják a Sajtmesterek Nemzetközi Céhének magyar páholyát a világ leghíresebb sajtmesterének vezetésével.

Sajtfesztival.[1]


Ha szeretnél a hozzád illő társ oldalán részt venni az élményeken, nézz szét elit társkeresőink között!

 

Retro Halloween Party
2017.10.28. @Balatonfüred

Fergeteges Retro Halloween Party a balatonfüredi, Balaton Szabadidő és Konferencia Központban! A legnagyobb retro slágerekkel várnak mindenkit! Az est házigazdája DJ Dominique! Sztárfellépők: Betty Love, UFO Update és a TNT Track. Öltözz be a legjobb jelmezbe, mert a legjobb jelmezben érkező vendégeket nyereménnyel jutalmazzák!

Retro Halloween Party

 

TökJó Fesztivál 2017
2017.10.28. @Érd, Főtér

Az érdi TökJó Fesztivál az ősi kelta hagyományokon nyugvó, angolszász országokban elterjedt Halloween ünnep szokásait követi, melyhez később a kereszténység a mindenszentek ünnepét illesztette. A program főszereplői azon tökök, melyeket otthonról hozva, vagy a helyszínen megvásárolva faraghatnak ki kicsik és nagyok egyaránt. A program fő attrakciója a tök szépségversenyt követően a jelmezes felvonulás, mely során a tavat körbejárva, sötétedést követően a világító töklámpásokkal egy igazán „félelmetes” hangulat kerekedik a résztvevők számára.

Tokjo Fesztival


Téged is várnak a remek halloweeni programok! Kihagynád, mert nincs párod? Ismerkedj legújabb társkeresőinkkel!

 

Szabadulószobák Éjszakája
2017.10.27. @Budapest

Mint minden évben, idén is egy alkalommal, országszerte több tucat szabadulószoba várja (és zárja be) a kikapcsolódni vágyó kincskeresőket, nyomozni vágyókat egy fergeteges csapatépítő játékra. A csatlakozott szabadulószobák ezen a napon meghosszabbított nyitva tartással, és 50% kedvezménnyel várják az érdeklődőket. Aki szeret játszani, szereti a rejtélyeket, a krimiket és a logikai feladatokat, az élőben, barátai, vagy kollégái társaságában teheti magát próbára hasonló szituációkban. A játékban nincs szükség lexikális tudásra, pusztán józan paraszti észre, jó megfigyelőkészségre és csapatmunkára.

Szabaduloszoba

 

Budapest Töklámpás Fesztivál
2017.10.28. @Budapest, Hősök tere

A Budapest Töklámpás Fesztivál nem csak egy fesztivál, hanem jótékonysági esemény is! A szervezők minden résztvevőt megkérnek arra, hogy vigyen magával 1-3 konzervet vagy bármilyen tartós élelmiszert. Az összegyűlt ennivalót a Gyermekétkeztetési Alapítvány fogja eljuttatni rászoruló gyerekek részére. A fesztiválon semmit sem lehet pénzért vásárolni, semmiért nem lehet pénzt kérni! Aki árulni szeretne valamit, azt megkérik, hogy ne vegyek részt a fesztiválon.

ToklampasFesztival


Éld át a legjobb budapesti programokat egy igazi társ oldalán! Nézd meg budapesti társkeresőinket!