Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Kora őszi programok

Fővárosi Palacsinta Fesztivál
2017.09.23. @Budapest, Fővárosi Rendezvénypark

A palacsintát mindenki szereti, ezért szeptember 23-án lehetőség lesz közösen hódolni eme szenvedélyünknek. Amellett, hogy lehetőség lesz megkóstolni a főváros legfinomabb palacsintáit, a palacsintasütő versenybe is bárki benevezhet. Kirakodóvásár, kézművesek, büfék, színpadi produkciók és versenyek adják meg az esemény fesztivál hangulatát. A rendezvény ugyanakkor karitatív szándékú, a Cseppkő Gyermekotthon lakóit látják vendégül, tárgyi adományokat gyűjtenek az otthonnak, a tombola bevételéből pedig szintén az otthon gyermekeit támogatják.

Palacsinta


Izgalmas őszi kiállítások és élmények várnak Rád! Ha még nincs kivel elmenned, nézd meg elit társkeresőinket!

A Jégtorony Titka Kiállítás
2017.09.23. – 2017.11.05. @Budapest, Vajdahunyad vára

A Vajdahunyad várban nyíló, új őszi kiállítás és játék egy képzeletbeli sarkvidéki utazásra, izgalmas kincskeresésre hívja a látogatókat, akik egy mesebeli kaland résztvevőjeként megismerhetik a káprázatos jégvilágot, miközben megtévesztő feladványok és agyafúrt akadályok teszik próbára bátorságukat és ügyességüket. A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló interaktív kiállítás szöveges játékfüzettel, látványos installációkkal, sok játékkal és ajándékkal vár.

Jegtorony_titka

 

3. Corvin Szezonzáró Sörfesztivál
2017.09.21-24. @Budapest, Corvin negyed

Kedves Malátarajongók, ahogy azt már a Corvin Sörfesztiválokon megszokhattátok, az IPA-tól a lagerig, a gyümölcsöstől a barnáig és a sörös márkák legjavával várnak Titeket, Budapest egyik legélhetőbb és családiasabb minifesztjén, a III. Corvin Szezonzáró Sörfesztiválon 2017. szeptember 21-24. között. Gyomrotok szilárd tartalma miatt sem kell aggódnotok, hisz széles fesztiválkaja és streetfood választékkal szolgálnak a sörözés közben megéhezőknek. Ha ellátogatsz a fesztiválra, még egy utolsó alkalmad nyílik kiélvezni a szabadtéri sörözés élményét.

Sorfesztival.[4]


Éld át a legjobb budapesti programokat az igazi oldalán! Ismerkedj budapesti társkeresőinkkel!

World Press Photo Kiállítás
2017.09.22. – 2017.10.23. @Budapest, Néprajzi Múzeum

A World Press Photo budapesti kiállítása már harmincnyolc éve mutat tükröt az elmúlt évnek. Díjnyertes fotókon át láthatjuk az elmúlt év eseményeit, hétköznapjait, sportját, azokat az embereket, akik a hírekben szerepelnek. Olyan bepillantást tesz lehetővé, ami sehol máshol nem található. Díjazott képek az elmúlt év eseményeiről. Válogatás 5,034 fotóriporter, 80,408 pályázatra küldött fotójából.

Fotokiallitas

 

Őrségi Tökfesztivál
2017.09.22-24. @Őriszentpéter

Az őrségi tökfesztivál a Nyugat-Dunántúli Régió kiemelt kulturális és örökségturisztikai, valamint a legnagyobb gasztro- turisztikai rendezvénye. A népi játékok és művészeti bemutatók forgatagában az érdeklődők megismerkedhetnek a tök helyi kultuszával, a humoros vetélkedőkön pedig minden korosztály megmérettetheti magát. A fergeteges előadások és tökcsoda-teremtmények megtekintése közben a vendégek tökből készült ételspecialitásokat kóstolhatnak meg.

Tokfesztival