Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Sör, bor, jazz és fesztiválok kavalkádja

VeszprémFest
2017.07.12-15. @Veszprém

Új helyszínen, idén is világsztár fellépőkkel zajlik a 2017-es VeszprémFest. Július 12-14. között színpadra lép Richard Bona, Heather Small – az M People hangja, és Tom Jones, a július 15-i programról később adnak hírt a szervezők. A prémium zenei fesztivált idén új helyszínen, az egykori érseki pihenőben, a História Kertben rendezik.

Veszpremfest


Ne hagyd ki a legjobb nyári fesztiválokat, mert nincs kivel elmenned! Ismerkedj veszprémi társkeresőinkkel!

 

EFOTT Fesztivál
2017.07.11-17. @Velence, Strand

2017-ben is Velencén pörög tovább a fesztivál és július 11-17. között ismét miénk lesz a tó! Valami azonban mégis változik: 2017-től ugyanis 1 nappal hosszabb lesz az EFOTT, így vasárnap is teljes napi programmal várnak mindenkit. Világsztárok, akik 2017-ben Magyarországon csak az EFOTT színpadán lépnek fel: Sean Paul, Hurts és Tinie Tempah! A külföldi sztárok mellett a legnépszerűbb hazai előadók is a Velencei-tó partján buliznak majd júliusban, vagyis egy igazi nagykoncerttel visszatér az EFOTT-ra a Punnany Massif, Halott Pénz, Wellhello, Brains, Vad Fruttik, Tankcsapda és az Irie Maffia.

Efott.[1]

 

I.Tihanyi Kézműves Sörfesztivál
2017.07.14-16. @Tihany, Legendás Ház, Batthyány utca 18.

A valódi Tihanyi Levendulás Sör mellett a Legendás Házba látogatók megkóstolhatják a Kapucinus főzde egyéb termékeit, illetve a hazai kézműves sörforradalom talán legsikeresebb főzdéjének, a HopTop Brewery kiváló söreit is! Délutánonként kóstolók és sörkulturális előadások; esténként élő zene várja az érdeklődőket.

Sorfesztival.[1]

 

Rozé, Rizling és Jazz Napok
2017.07.07-16. @Veszprém, Óváros tér

A nagy népszerűségnek örvendő Rozé, Rizling és Jazz Napok keretében, mely a VeszprémFest kísérőrendezvénye, 2017-ben is a Balaton környéke kiváló borászatainak kínálatát, kézműves ételeket, illetve naponta 3 koncerttel a hazai jazz élet és a jazzel határos műfajok fiatal képviselőit ismerhetik meg a gasztrokulturális élményekre vágyók.

RozeRizlingJazz

 

Titanic kiállítás
2017.07.10. – 2017.12.31. @Budapest, VAM Design Center

A július 20-án nyíló, 2300 négyzetméteres Titanic kiállításon a rajongók több száz eredeti műtárgyat - bútorokat, ruhákat, ékszereket - tekinthetnek meg a híres hajóroncsból. Önálló magyar részleg is lesz, ahol bemutatják az 1912-ben elsüllyedt hajó magyar vonatkozásait is.

Titanic


Téged is várnak a színes nyári programok! Nincs társad, akivel elmehetnél? Nézd meg online társkeresőinket!