Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Utazás a Lelked körül - Peller Mariannal

A Randivonal támogatásával, 2023-ban is folytatódik Peller Mariann - Utazás a Lelked körül című, nagysikerű interjúsorozata, amelyben közismert emberekkel beszélget hitről, lélekről, a kézzel meg nem fogható, megmagyarázhatatlan dolgokról. Arról a világról, amely mindannyiunkat minden pillanatban körülvesz, és amely a szívünkön, megérzéseinken keresztül igyekszik felvenni velünk a kapcsolatot. A misztikum és a földi élet rejtelmeinek kutatása átsző minden beszélgetést, amelyek célja, hogy közösen új felfedezéseket tegyünk, hiszen minden embertől tanulhatunk valami újat.

Nézd meg az idei első adást, melynek vendége az ismert színművész, Rékasi Károly enged betekintést a saját élettörténetébe, amely igazán mesébe illő. A jászberényi fuvaros fia elindult, hogy világot lásson és meghódítsa azt. A hódítás sikeres volt, de közben az élet saját szívéhez, érzékenységéhez igyekszik egyre közelebb vinni Őt, Gyurkó Katalin, védikus asztrológus horoszkóp elemzése szerint.