Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

Valentin napon érkezik az év legszexibb vígjátéka

Nem kell tovább keresni, megvan a kihagyhatatlan program Valentin napra. Február 14-én, a szerelmesek napján és éjszakáján a Kölcsönlakással várják országszerte a mozikba a párokat, a társat keresőket, a legjobb barátnőket és mindenki mást is, aki a szív útjait fürkészve felhőtlen másfél órás szórakozásra vágyik. Dobó Kata első filmrendezése hamisítatlan tévedések, félreértések vígjátéka, amiben egyetlen, zűrzavaros napon egymásba botlik, akinek nem kéne, lebukik, aki ártatlan, és elcsábul, aki hűséges.

LE8_mwzy

A világhírű, sokat játszott Ray Cooney és John Chapman színdarab, a Kölcsönlakás azonos című, de szabadon átdolgozott, kifejezetten a hazai közönségre szabott mozis adaptációjában egymást követik a váratlan helyzetek, a félrevezetések, a megoldhatatlannak látszó kihívások, és közben valaki folyton bajba keveredik. Az események fő összekuszálója Henrik (Klem Viktor) a csapodár férjek mintapéldánya. Következő pásztoróráját a rendkívül vonzó escort lánnyal, Vénusszal (Kiss Ramóna) barátja és üzlettársa, Balázs (Haumann Máté) épp átalakítás alatt lévő otthonába szervezi. Azonban erre a célra, ez a hely nemcsak neki jutott eszébe. Henrik felesége, Linda (Martinovics Dorina) is itt szeretné elcsábítani a jóképű jógaoktatóját (Fehér Tibor), hogy elégtételt vegyen hűtlenkedő férjén. A helyzetet bonyolítja, hogy a lakást felújító dizájner, Márió (Szabó Simon) szintén kölcsönvenné a kéglit, hogy a rajongójával (Kopek Janka) eltöltsön benne pár kellemes órát. Mindeközben a tulajdonos házaspár, Anikó (Balla Eszter) és Balázs próbálják menteni a menthetőt, minden téren. A híres írónő, a kutyamániás Szakács Petra (Oroszlán Szonja) felbukkanásával viszont tetőzik a pánik és minden a feje tetejére áll…

sAe-iz--

Előre borítékolható, hogy Dobó Kata vígjátéka minden szempontból különleges lesz: nemcsak azért, mert bebizonyítja, hogy egyszerre lehet valami romantikus és szexi, és nem csak azért, mert több fiatal, és jó pár ismert színész számára teremt remek lehetőséget arra, hogy megmutassa, milyen jó a humora. Hanem azért is, mert egy nagyszabású akciót fűz össze a filmmel, amelynek köszönhetően mindazok, akik február 24. előtt nézik meg a vígjátékot, biztosan nyernek. Értékes ajándékokat, és akár a fődíjakat is.

U4dtgH_s
Aki tehát az ország bármely Cinema City mozijában nézi meg a filmet, az a vetítés végén kaparós sorsjegyet kap: a nyeremény – mind a százezer sorsjegyen! – a Marionnaud-nál beváltható ajándék lesz. Ám ezzel még nincs vége a nyereményözönnek. A sorsjegyek 8 fődíjat is rejtenek: 4 db kétszemélyes wellness hétvégét a siófoki Residence Balaton**** Hotelbe és 4 db kétszemélyes wellness hétvégét a bikácsi Zichy Park Hotelbe. És persze: aki kétszer nézi meg, az kétszer nyer is – és mindez csak ráadás a filmhez.

Garantált nyeremény, romantika, vidámság. Ez a Valentin nap tényleg más lesz, mint az eddigiek. Vár mindenkit a Kölcsönlakás a mozikban.