Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

VILÁG BUBORÉKJAI, EGYESÜLJETEK! 22. ARC kiállítás a Bikás parkban

A 22. ARC kiállítás idén is egy bárki számára nyitott, jeligés pályázat eredménye. A tárlat egy hónapon keresztül, szeptember 9-től október 9-ig az újbudai Bikás parkban megtekinthető éjjel-nappal.

2.[2]

Idén sem egyetlen ember gondolatai vezették a kiállítás képeinek kiválasztását. A több, mint 800 pályamunka sorsáról 18 szakemberből álló zsűri döntött. Az idei zsűri teljes névsora: www.arcmagazin.hu

A zsűri által legjobbnak ítélt alkotásokért járó díjak 2022. szeptember 9-én, a sajtónyilvános díjátadón kerültek átadásra.

A közönségdíjért még megküzdenek a pályaművek!

A szervezők arra bíztatják a kiállítás látogatóit, hogy fedezzék fel az idei tárlatot, keressék meg kedvenc alkotásaikat és szavazzanak rájuk a képek alatti QR kód segítségével, vagy az ARC weboldalán – www.arcmagazin.hu – 2022. október 9-ig! A közönségdíjazott alkotást 2022. októberében teszik majd nyilvánossá.

Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is szabadon lehetett pályázni idén is. A kiállítással kapcsolatos minden információ megtalálható a www.facebook.com/arcmagazin, valamint a www.arcmagazin.hu weboldalakon.

1.[1]
 
AZ ARC KIÁLLÍTÁS TÁMOGATÁSA

Ebben az évben is mindent megtett partnereivel az ARC azért, hogy teret kapjanak az életünkről szóló, igazságkereső alkotások. Szolgáltatással, termékkel most még több partner és támogató segítette az esemény megvalósítását, azonban a jelenlegi viszonyok között számos be nem tervezett kiadással szembesülnek a szervezők. Ezért arra kérik a kiállítás kedvelőit, legyenek ARCOSTÁRSAK és támogassák az ügyüket akár egy virtuális belépőjegy árával!

ARC Művészeti Szolgáltató Nonprofit Kft.
Bankszámlaszám: 16200010-10073090
Külföldről: HU87 1620 0010 1007 3090 0000 0000 Swift kód: HBWEHUHB
Vagy a honlapjuk TÁMOGASD AZ ARCOT! menüpontja segítségével.

A szervezők arra kérik a kiállítás látogatóit, hogy érezzék jól magukat és ha gondolják mutassák meg saját buborékjukat a látogatók számára üresen hagyott felületen, szabadon, úgy, hogy a többiekére meg legyenek kíváncsiak!

ARC – a képtelenség és arctalanság ellen!