Hello popover Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet... Lorem ipsum dolor sit amet...

* common.systemMessage *

Rendben

Mégsem

A népszerű emberek 10 titka szep29

Címkék

Kapcsolódó bejegyzések

Oszd meg!

Twitter   Facebook

A népszerű emberek 10 titka

A társkeresők többsége szeretne népszerűbb lenni a másik nem körében. Szeretné, ha felfigyelnének rá, ha vonzónak találnák. Sajnos a legtöbben azt hiszik, hogy ehhez szuper szexisnek, gyönyörűnek kell lenni, és a külsejüket kell csinosítani. A lényeg azonban itt is mélyebben rejlik.

 

Szerintem te is láttál már gyönyörű nőt, aki egyedül volt, és nem talált társat, vagy vonzó férfit, aki mellett rendre váltakoztak a barátnők. Szépek, vonzóak, ám valami mégis hiányzott belőlük, ezért senki nem maradt meg mellettük tartósan.

A népszerűség titka nem feltétlenül a vonzó külsőben rejlik. Persze azért nem árt, ha az ember igyekszik kihozni a legjobbat a saját külső adottságaiból.

Azok, akik vonzóak, akiket körüldonganak a másik nem tagjai, kiváló érzelmi intelligenciával és szociális készségekkel rendelkeznek. Ezt azonban sajnos nem adják a boltban. Ha a neveltetésünk során nem sikerült megtanulni a családi környezetünkben, mindig van lehetőségünk önismereti munkával, tréningeken kifejleszteni ezeket a készségeket. Szóval ne aggódj, nincs semmi veszve, ha az alábbi felsorolásból úgy érzed, hiányosságaid vannak ezen a téren.

20220929 

1. Nem tudnak mindent jobban nálad

Kevés idegesítőbb embertípus van azoknál, akik mindenre tudják a választ, ötletekkel, tanácsokkal látnak el arra vonatkozóan, hogyan is kellene élned az életedet.

A vonzó emberek egyáltalán nem ilyenek. Ha bajod van, figyelmesen meghallgatnak, a megfelelő kérdéseket teszik fel, de nem adnak tanácsot, és nem éreztetik veled, hogy okosabbak, bölcsebbek lennének nálad. Elhiszik, és elhitetik veled is, hogy van annyi tudásod, bölcsességed, hogy magad is meg tudod oldani a gondjaidat.

Az első randin nem akarják megoldani életed problémáját.

 

2. Nem ütik az orrukat mások ügyeibe

Nem kíváncsiskodnak túlzottan, nem firtatják a magánügyeidet, de szívesen meghallgatják azt, amit te önként elárulsz magadról. Együttérzően meghallgatnak, de nem tesznek fel olyan kérdéseket, amelyektől te zavarba jössz. Az első randin nem érzed azt, hogy egy inkvizíciós kihallgatásra kerültél.

 

3. Rád hagyják

Ha vitába keverednek másokkal, nem küzdenek feltétlenül a saját igazukért, mert ez nem élet-halál kérdése számukra. Engedik, hogy a másik kifejthesse a gondolatait, véleményét, mert a saját önbecsülésük fenntartásához nincs szükségük arra, hogy te elismerd az igazukat.

Az első randin nem érzel rajtuk rejtett, visszafogott agressziót.

 

4. Türelmesek

Engedik, hogy hibázz, és nem tolnak le érte. Nem mondják meg előre, hogy ez így nem lesz jó, vagy ha mégis megmondták, utólag ezt nem dörgölik az orrod alá. Engedik, hogy próbálkozz a saját megoldásoddal, mert tisztában vannak vele, hogy minden hiba, kudarc egy tanulási folyamat kihagyhatatlan lépése. Hosszú távon felér egy lottó ötössel, ha egy ilyen ember mellett élhetsz. Ő biztosan nem azért akar párkapcsolatot, hogy legyen kit hibáztatni.

 

5. Dicsérnek

Észreveszik benned a jót, a szépet, és ezt szavakban, hangosan ki is fejezik. Ráadásul mindezt mindenféle manipulatív hátsó szándék nélkül teszik. Képesek úgy dicsérnek, hogy nem érzel késztetést arra, hogy védekezz vagy tiltakozz. Ha vele találkozol, egészen biztosan megkapod tőle a napi dicséretadagodat.

20220929_2 

6. Inkább a jó dolgokra koncentrálnak

Nem arra figyelnek, hogy hol, mit hibáztál, mi a rossz benned. Nincs bennük hátsó gondolat veled kapcsolatban. Ha mégis észrevesznek benned valami hiányosságot, vagy ha megbántod őket, akkor ezt képesek úgy megfogalmazni, hogy nem sértenek meg vele. Nem keresik a konfliktusokat, de nem is térnek ki előle. Éppen ezért nagyon könnyű velük súrlódásmentesen együttélni.

 

7. Nem ítélkeznek

Nem alkotnak rólad ítéletet, hanem megfontoltan mérlegelik az eseményeket, tényeket, helyzeteket. Képesek arra, hogy a realitásban maradjanak. Így aztán nem lesz részrehajló, elfogult a véleményük. Mivel nem érzed azt, hogy folyamatosan egy ítélőbíróság előtt állsz a jelenlétükben, nagyon könnyű elengedettnek, lazának lenni a társaságukban.

 

8. Őszinték

Nincs bennük semmi hamisság, álságosság, számítás. Ha megkérdezed őket valamiről, őszintén elmondják a véleményüket, és mindezt nem a durva, lélekbe gázoló őszinteséggel teszik. Esetükben mindig lehet tudni, hogy mit gondolnak, mert átlátszóak. A társaságukban nem kell folyton azon agyalnod, hogy vajon mit gondolhatnak rólad. Biztos lehetsz benne, hogy elmondja, amit gondol.

 

9. Nagylelkűek

Ők azok, akik mindig szívesen segítenek, de csak azután, hogy megkérdezték, szükséged van-e segítségre. Ha igent mondasz, arra is kíváncsiak, hogyan segíthetnek neked a legjobban. Ők azok, akik nyaralás után meglepnek téged apró, hozzád illő ajándékkal. Figyelmesek, kedvesek, segítőkészek.

 

10. Titoktartók

Mindig biztos lehetsz benne, hogy amit elmondasz neki, az kettőtök között marad. Nem pletykálkodik, nem mesélgeti másoknak a sztorijaidat. Bármilyen cikis, szégyenteljes történetet elmesélhetsz neki, nem fog kinevetni vagy megvetni.

 

Valószínű, hogy nincs olyan ember, mint amit fentebb leírtam, de a népszerű emberek számtalan hasonló, kellemes tulajdonsággal rendelkeznek. Jó lenne egy ilyen aranyhalat kifogni, ugye?

Ebben sokat segíthet, ha te magad próbálsz meg ehhez hasonlóvá válni. Minél több hasonló tulajdonsággal rendelkezel, annál többen találnak majd vonzónak, szerethetőnek, ami rendkívül fontos szempont, ha éppen társat keresel.

 Ha szeretnéd felgyorsítani a társtalálást, nézd meg a Társtaláló expedíció videóit!